Terzić najavio kvartet pojačanja, poznata dva imena!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.11.2017.
09:47
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić otkrio je da crveno-beli prate četvoricu igrača, a u međuvremenu su obelodanjena imena dvojice koji se nalaze na "radaru".

Epa/Stanley Gontha
Epa/Stanley Gontha

Povezane vesti

Vicešampion Srbije aktivno radi na angažovanju pojačanja u zimskom prelaznom roku o čemu je u intervjuu za jedan od navijačkih portala Crvene zvezde govorio generalni direktor Zvezdan Terzić.

On je u sredu otkrio da su crveno-beli već stupili u kontakt sa agentima četvorice fudbalera, te da bi u zimskom prelaznom roku moglo da dođe do realizacije transfera.

Zvezdin generalni direktor nije govorio o imenima, ali današnje izdanje "Sportskog Žurnala" prenosi da dvojica fudbalera za koje je lider Super lige zainteresovan imaju srpske pasoše.

Nove-stare mete crveno-belih u predstojećem zimskom prelaznom roku biće vezista BATE Borisova Mirko Ivanić i krilni napadač Rozenborga Milan Jevtović koji je za norveškog šampiona nastupao kao pozajmljen igrač Antalije.

Pomenuta imena nisu nepoznanica za ljubitelje fudbala u Srbiji niti za navijače Crvene zvezde, pošto su predstavnici beogradskih crveno-belih već pratili ove igrače.

Mirko Ivanić je u vreme dok je nastupao za Vojvodinu bio na meti "večitih" ali je tada odbio da pređe u jedan od dva najveća srpska kluba iz poštovanja prema navijačima novosadskog superligaša.

Situacija je sada još kompleksnija jer crnogorski reprezentativac ima važeći ugovor sa BATE Borisovim do kraja naredne godine, a teško je poverovati da će ga šampion Belorusije pustiti za iznos manji od milion evra.

Zvezdan Terzić je, sa druge strane, najavio da je Zvezda spremna da plati visoka obeštećenja za pojačanja, ali teško da može da ide iznad sume od milion evra za jednog igrača.

Milan Jevtović mogao bi da bude nešto lakša meta iz prostog razloga što mu pozajmica u Rozenborgu ističe poslednjeg dana tekuće godine i norveški šampion nema mehanizme da ga zadrži.

Ukoliko crveno-beli nađu zajednički jezik sa Antalijom očekuje se da odlični krilni napadač stigne u januaru na "Marakanu" kao zamena za Slavoljuba Srnića.

Braneći boje Rozenborga u prethodnih godinu dana Milan Jevtović je posigao 12 golova na 37 utakmica, dok Mirko Ivanić kao vezni fudbaler može da se pohvali činjenicom da je postigao 18 golova na 79 mečeva u dresu BATE Borisova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mileee
Thursday, 09.11.2017
15:37

Odličan izbor! Ako gledam igrače sa našim pasošem Ivanić je možda i najbolji realni izbor...možda u obzir dodje i Darko Jevtić iz Lech-a(odličan fudbaler) ili Miloš Pantović iz Bayerna kome ističe ugovor ali on je možda još uvek mlad da bi zamenio Kangu...sa druge strane i Milan Jevtović je odlično rešenje,od domaćih možda je samo Katai sa njim u nivou(pitanje koliko je realno da dodje) ili eventualno Čavrić...ima par stranaca na krilu koji su dosta zanimljivi: Vagner Gonçalves - Cercle Brugge 21.god, Mateus Gonçalves Martins - Toluca 23.god, Amato Ciciretti - Benevento 23.god, Issah Abass - Olimpija Ljubljana 19.god...Za Donalda nam nebi trebala zamena, tu su Krstičić, Jovičić i Račić, a za Boaćija ipak treba jedna kvalitetna zamena u rotaciji sa Pešićem i Joveljićem koji treba da krene da se razigrava od proleća...:Weverson Leandro - Palmeiras 24.god, Paul Onuachu - FC Midtjylland 23.god, Taiwo Awoniyi - Muscron 20.god...

avatar
indija durot
Thursday, 09.11.2017
17:55
avatar
Mileee
Thursday, 09.11.2017
19:22

hahahahaa...pre sam ga drao :D sad cepam transfermarket, statistike i snimke ;)

avatar
Stefan Išizaki
Thursday, 09.11.2017
13:32

Jevtović je bio jezivo dobar u Norveškoj a i u evropskim utakmicama protiv Ajaksa je bio odličan. Ako vam dođe Milan, imaćete opasno krilo.

avatar
СанМаркос
Thursday, 09.11.2017
12:03

Ivanic umesto Kange a Jevtovic umesto Srnica. Na taj dvojac potrosimo maks 1m a ovu dvojicu prodamo za 5m i em zaradimo 4m em dovedemo bolje igrace. Boaci ce otici za 6 (to je vec 10m ciste zarade). E sad treba naci gol igraca poput Boacija :D

avatar
ddr16
Thursday, 09.11.2017
12:56

nece ivanica pustiti bate za manje od milion,a jevtovic kosta oko pola miliona,znaci 1,5m minimum za njih dvojicu (pod uslovom da ivanic uopste pristane da se vrati u srb) ,za kangu moze da se uzme 2 do 3 miliona ali tesko milion za srnica jer 40% profita pripada cukarickom,znaci tesko da cemo nesto vise od pola miliona uzeti za srnu...ali svakako bi trebalo da budemo u plusu sa ta dva transfera,plus cista zarada na boaciju koji je dosao za 0 i sad ako ode i za 5m to je fantasitacan posao...

avatar
Realan_PFC
Thursday, 09.11.2017
13:42

sve ok ali kako da zaradis 5 miliona na njima dvojici? srnic ce otici za 500-800 hiljada, kanga max 2.5M

avatar
Barbosa
Thursday, 09.11.2017
11:34

Ivanić je bolji od Kange a Jevtović od Srnića,prodajom Kange mogli bi pokriti oba ova transfera jedini problem je što Kangi ističe ugovor na ljeto pa ga ne mogu prodati po pravoj cijeni.

avatar
ddr16
Thursday, 09.11.2017
12:56

trebalo bi da potpise novi pre nove godine...

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 09.11.2017
13:56

Prvo skoci pa reci hop.Ivanic nikada nece doci u zvezdu,dzaba se radujete.Sto nije kangi produzen ugovor kako su obecali.Cuj,obecao nemoralni terzic

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 09.11.2017
10:56

Ivanic da,Jevtovic ni slucajno. Takodje,jel nismo u stanju da dovedemo nekog stranca/brazilca a da nije zongler sa kopakabane,vec da ga dovedemo iz tioa Gremija za 2m?

avatar
Amar Zornic
Thursday, 09.11.2017
10:50

Trece ime je Ben iz Olimpijakosa