Terzić nije isključio mogućnost prodaje bilo koga, pa ni Omrija Glazera?!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 25.01.2024.
21:41
Izvor: Sportske.net

U slučaju dobrih ponuda...

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Zvezdan Terzić kazao je za "Arenu sport" da se ne planira prodaja bilo kog igrača, ali u slučaju ponude koja se ne može odbiti, a da pritom postoji spremna zamena, svaki odlazak je mogući.

Dosta se piše o potencijalnom odlasku Jovana Mijatovića ove zime, odnosno o interesovanju Siti grupe. Za sada, mladi napadač je u Crvenoj zvezdi, ali pitanje je hoće li ostati do kraja prelaznog roka.

"Često ponavljamo da u prelaznom roku ne želimo da govorimo o stvarima koje nisu realizovane. Za svakog mladog postoji veliko interesovanje, za Jovana Mijatovića je najveće. Tržište je nepredvidivo. Imamo cenu ispod koje nećemo ići i postoji šansa da Mijatović ostane do juna. Ali, tržište odlučuje, a ne mi. Kod prodaje treba izabrati najbolji momenat za odlazak igrača, kakav je finansijski momenat, napraviti procenu da li će tržište imati bolje ponude. Na proleće imamo samo domaću ligu, teško iz naše lige može da se napravi velika cena. A Evropa želi mlade, oni žele da ih oblikuju", kazao je Terzić.

Španski mediji su prethodnih dana pustili informacije o želji Sevilje i Betisa da angažuju Omrija Glazera.

"U ovom trenutku Glazer je potreban Zvezdi, jesenas je ostavio sjajan utisak. Prioritet svih prioriteta nam je osvajanje titule i rekao sam da niko neće otići iz kluba čiji odlazak može da ugrozi osvajanje titule. Ponavljam, tržište je to koje odlučuje, ako bude takva ponuda, a mi imamo rešenje", zagonetan je bio Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke