Terzić: ''Nikad nije bila ovakva razlika u kvalitetu između Zvezde i Partizana''

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.01.2022.
22:54
Izvor: Sportske.net, tv prva

Zvezdin generalni direktor prkosi tabeli.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Tokom jučerašnjeg gostovanja na TV Prva, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je, između ostalog, izrazio uverenje da će crveno-beli nastaviti šampionsku seriju u Super ligi.

Iako je prvi deo sezone Partizan završio sa pet bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu, Terzić je siguran u ''Zvezdino proleće'', i ne samo to! On uverava da je Zvezda mnogo bolja od Partizana bez obzira na trenutno stanje na tabeli i da je ta kvalitativna razlika još veća nego prethodnih sezona!?

''Jesmo u zaostatku za Partizanom pet bodova, ali ima još mnogo da se igra. Imamo još devet utakmica regularnog dela prvenstva i sedam u plej-ofu, gde će biti mnogo teže. Samo u plej-ofu je 21 bod u igri, biće dva derbija na proleće. Šest bodova je u igri u ta dva derbija. Niko nije mogao da pretpostavi da će Zvezda izgubiti pet bodova od Radnika iz Surdulice, pa je izgubila.

Mislim da imamo mnogo bolji tim od Partizana, da smo kvalitetniji, da nikad nije bila ovakva razlika u kvalitetu između Zvezde i Partizana. Jednostavno, ja ne mogu ni da pomislim da Crvena zvezda neće biti šampion.

Uradili smo istorijske stvari, finansijski stabilizovali klub, omogućili svetlu budućnost Zvezdi u perspektivi da može da ostvaruje velike prihode, ali sam svestan i da kada ne budem imao rezultate moja moralna obaveza biće da se povučem.

Ali, nadam se da se neću povuići i da ću ostati u Zvezdi nekih 20 godina'', poručio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 26.01.2022
17:04

Зашто и да не пркоси? Када је Звезда имала 10 бодова више, табела се није помињала, већ се причало о томе како "Партизан једини може да победи Звезду", иако је победио само једном (у првенству) у последњих неколико година. У чему је Терзићев грех? У томе што верује у свој тим?

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 26.01.2022
02:49

Ne mislim da je Partizan kvalitetniji, ali koga to Zvezda ima pa ovaj priča o nekoj ogromnoj razlici u kvalitetu? Sam kvalitet ne donosi titule, da je tako Lestef ne bi osvojio titulu PL.