Terzić "pecka" : Partizan nam nije merilo, imaćemo kandidata na izborima u FSS!

Autor: Nemanja Janošev
petak 04.06.2021.
14:51
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Zvezde ponovo pred medijima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić ponovo je govorio o uspesima svog tima i da ne želi da se meri sa najvećim rivalom Partizanom.

Terzić je u razgovoru za "Ekspres" kazao da jak Partizan nije potreban Crvenoj zvezdi kako bi oni napredovali.

"Floskula koju sam zatekao da nema jake Zvezde bez jakog Partizana mene ne interesuje. Ne treba Partizan da mi dahće za vratom da bih ja bio bolji. Hoću da budem šampion, imam pogonsko gorivo koje me gura napred, imam ciljeve koje postavljam pred sebe i to nema veze sa tim da li mi neko dahće za vratom ili ne", ocenio je Terzić i nastavio:

"Mi se dakle ne merimo sa Partizanom, mi se merimo sa evropskim klubovima. Naravno, ja bih voleo da Partizan kao srpski klub bude bolji, voleo bih da imamo bolje odnose, mi ćemo uraditi sve da budemo bolje komšije, ali..."

Kako kaže, Crvena zvezda će imati svog kandidata na predstojećim izborima u Fudbalskom savezu Srbije, ali nije precizirao ko bi to mogao da bude.

"Crvena zvezda odavno, a ja sam u klubu sedam godina, nije uključena u rad FSS. Nas nema ni na Terazijama 35, ni u Staroj Pazovi. O svemu što se događa, informišemo se iz medija, a sve što se događalo ili se događa u FSS je dokaz da ti ljudi nemaju kapacitet da vode jedan sistem. Kao najveći klub imamo odgovornost da se uključimo u izbore koji će biti raspisani na svim nivoima. Zvezda će sigurno imati svog kandidata", istakao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke