Terzić potvrdio, stižu još dva pojačanja u Zvezdu! A odlasci...?

Autor: Darko Mitrović
subota 19.06.2021.
14:28
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Biće Zvezda još jača za nekoliko dana.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas konstituisala novi saziv Skupštine kluba, a tokom sednice  se delegatima obratio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Na početku je čestitao svim izabranim delegatima novi četvorogodišnji mandat u novom sazivu kao i novi mandat predsedniku Skupštine Ratomiru Dujkoviću.

Klub iz Ljutice Bogdana je na svom sajtu objavio kompletan Terzićev govor, a ovde ćemo izdvojiti deo koji se odnosio na aktuelni prelazni rtok i nove Zvezdine poteze narednih dana.

''Već smo krenuli u pripreme za narednu sezonu. Sačuvali smo postojeći tim, doveli Aleksandra Dragovića, u narednim danima ćemo realizovati još dva dolaska. Niko od nosioca igre ne može da napusti klub bez obzira na finansijsku ponudu. Oformili smo izuzetno kvalitetan i konkurentan tim i time stvorili sve preduslove za ispunjenje zacrtanih sportskih ciljeva. To su šampionska titula i u narednoj sezoni, i plasman u grupnu fazu Uefinih takmičenja. Duboko verujem da imamo najbolji tim u poslednjoj deceniji. Verujemo u Dejana Stankovića i njegov stručni štab, i nadamo se novoj Ligi šampiona'', istakao je Terzić.

S obzirom da se od ove sezone igra i UEFA Liga konferencija bilo bi pravo čudo da se Zvezda ne plasira u neko od evropskih takmičenja, tako da je prvi cilj već ''pred vratima'', ali je, naravno, želja svih u klubu da to bude grupna faza Lige šampiona.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke