Terzić potvrdio, Zvezda slavi novu veliku pobedu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.05.2021.
18:01
Izvor: Sportske.net

Još jedna briga manje za srpskog šampiona.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Posle dve i po godine, danas je i zvanično potvrđeno da je obustavljena istraga o utakmici PSŽ - Crvena zvezda, odigranoj u Parizu, u jesen 2018. godine, kada je domaći tim slavio sa 6:1.

Preneli smo ranije danas, francusko nacionalno tužilaštvo prekinulo je istragu o potencijalnim nečasnim radnjama na utakmici Pari Sen Žermena i Crvene zvezde (6:1). Sumnjalo se, na osnovu nezvaničnih indormacija od strane ''doušnika'' da je jedan od funkcionera Crvene zvezde navodno uplati 5.000.000 evra da će srpski prvak pretrpeti poraz od pet golova razlike, ali su se te sumnje ispostavile kao neosnovane.

Tim povodom se ovog popodneva oglasio i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji je najnoviju odluku francuskog tužilaštva označio kao Zvezdinu ''veliku pobedu''.

''Drago mi je što se potvrdilo da je Crvena zvezda veliki brend evropskog fudbala i da su bilo kakve insinuacije na račun našeg kluba neistinite, na šta smo ukazivali sve vreme. Ovim je stigla potvrda da smo potpuno bezrazložno gurnuti u celu tu priču i nije postojala ni osnova za sumnju.

Ovo je velika pobeda Crvene zvezde za čast i ugled našeg kluba, ali fudbala. Kao što se vidi - pravda je spora, ali dostižna. Videćemo sa našim pravnim timom koji su sledeći koraci", poručio je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke