Terzić prošle godine pričao da mu ne treba jak Partizan, a sad...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.06.2024.
20:00
Izvor: Sportske.net, RTS

Šta se to promenilo za godinu dana?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Ne volim lažnu skromnost, mislim da je floskula iz komunističkog perioda da nema jake Zvezde bez jakog Partizana. Uz dužno poštovanje Partizana kao kluba i njegove istorije, u ovom trenutku Partizan nije konkurentan Zvezdi. I ne treba nama jak Partizan da bi bila jaka Crvena zvezda. 

Zvezda se meri sa klubovima srednje kategorije i po budžetu, po mnogim parametrima - Olimpijakos, Dinamo Zagreb, Ferencvaroš, Sparta Prag, Kopenhagen, Jang Bojs, Bazel... 

To su ti klubovi koji pokušavaju da otmu prohodnost u Ligu šampiona. Tu ima mesta za samo četiri kluba, Kopenhagen ima 80 miliona budžet, Olimpijakos 75...", 

Ovako je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić prošlog leta govorio za RTS, a danas je ponovo bio gost Javnog servisa u emisiji ''Jedan dobar dan'', gde je u drugačijem tonu govorio i o večitom rivalu, ali i o drugim superligaškim klubovima.

''Sigurno da nam ne prija ovakva dominacija, pre svega kada se sudarimo sa ekipama iz Lige šampiona, koje dolaze iz veoma jakih liga. Mi dolazimo iz nekog sporohodnog sistema, sa loših terena, iz utakmica koje su niskog inteziteta. Sigurno da su u velikoj prednosti svi klubovi sa kojima se susrećemo. 

Mi bismo voleli, da ne samo Partizan, nego iskreno bismo voleli da i ostali klubovi budu bolji, kvalitetniji, da Zvezda može da igra kvalitetnije takmičenje. Bez novih investicija ne može da se podigne kvalitet", objašnjava Terzić.

Ističe da bi iskreno voleo da i Partizan i ostali klubovi u Srbiji budu bolji i kvalitetniji, kako bi Crvena zvezda igrala kvalitetnije i jače takmičenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 10.06.2024
20:53

Čovek priča ono što misli da bi navijači voleli da čuju, a uvek radi suprotno!