Terzić: "Pruceva žele u Zapadnoj Evropi, a mi ga želimo za Ligu šampiona"

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 13.04.2023.
12:30
Izvor: Sportske.net

Navodno je Bazel ponudio Zvezdi 2.000.000 evra za ovog igrača.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda će uskoro i matematički obezbediti šestu uzastopnu titulu prvaka Srbije, naredne sezone će ići direktno u grupnu fazu Lige šampiona, pa već sada planira tim za nastup u elitnom takmičenju.

U planiranje ekipe spada izbor trenera, a to će verovatno biti Izraelac Barak Bahar, dovođenje novih igrača, ali i čuvanje onih koji su već tu.

Za mnoge igrače neće biti lako odoleti ponudama, a među njima je i ruski vezista Jegor Prucev koji je prošlog leta stigao u Zvezdu iz Sočija.

On imama ugovor sa Crvenom zvezdom do 2026. godine, ali prema pisanju ruskog "Čempionata", švajcarski Bazel je ponudio dva miliona evra srpskom šampionu za njegove usluge.

"Bazel je ponudio dva miliona evra za Pruceva. Crvena zvezda je ovu ponudu odbila jer želi da dobije najmanje tri miliona evra. Pregovori će verovatno biti nastavljeni", prenosi izvor "Čempionata".

Prucev je Zvezdu prošlog jula koštao 900.000 evra, a na šest mečeva za srpski tim, igre ruskog veziste još nisu nikog impresionirale.

Portal "Sport 24" je zbog ove informacije kontaktirao i generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića.

"Ne mogu da komentarišem konkretne predloge, ali imamo veliko interesovanje klubova iz Zapadne Evrope za Pruceva. Voleli bismo da ga zadržimo za Ligu šampiona", poručio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke