Terzić se prisetio gubitka titule 2017: "Rekli su mi još u februaru da će Partizan biti šampion, ja sam bio naivan i nisam verovao!"

Autor: Lazar Nikolić
petak 14.06.2024.
13:30
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor Crvene zvezde o gubituku šampionske trke 2017. godine.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde sedmostruki su osvajači Super lige Srbije.

Crveno-beli poslednji put nisu bili najbolji u zemlji 2017. godine, kada je Partizan u uzbudljivoj trci pretekao Zvezdu koja je u jednom momentu imala i devet bodova više.

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić se u intervjuu za "Telegraf" prisetio te sezone i istakao kako je sve bilo na strani večitog rivala, kao i da je sve prema njegovim rečima bilo poznato unapred.

"Te 2017. kada Partizan igra bila je otvorena kapija kod svih klubova. BIo je takav pritisak iz Saveza da Partizan bude šampion da je to neverovatno.

Sećam se da je bio februar mesec kada su mi rekli da je Partizan šampion i da su zatvorili sve utakmice do kraja, da će sve pobediti, da će imati suđenje na svojoj strani u derbiju, a Zvezda duplog protivnika na svakoj utakmici. To se i desilo. Tada sam bio naivan", rekao je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Neki
Saturday, 15.06.2024
00:46

Ti da si naivan ne bi izbegao toliko puta robiju....

avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 14.06.2024
19:06

Da si naivan, to ne verujem, da je "neko" odlučio da se partizanu dodeli titula, to verujem! Ali ne žalim za tom titulom, tad je otišao Grof, a došao Miloje i žurka je počela!!!

avatar
Slavoljub
Friday, 14.06.2024
14:30

Ti si sve samo nisi naivan,Stanojević pobeže u nedođiju zbog pljačke u prvenstvo ,seti se toga i još nekoliko titula ste zaplenili