Terzić skrenuo pažnju Italijanima: "Obratite pažnju na njega!"

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 01.10.2024.
08:20
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor crveno-belih uveren u dobar nastup debitanta.

Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezda Terzić skrenuo je pažnju italijanskim medijima na talentovanog fudbalera crveno-belih Andriju Maksimovića, koji će večeras debitovati za beogradski klub u Ligi šampiona.

Višestruki šampion Srbije gostuje Interu od 21 sat u drugom kolu elitnog fudbalskog takmičenja, a 17-godišnji Maksimović će u odsustvu Mirka Ivanića naći mesto u starnih 11.

"Poručio bih vam da sutra obratite pažnju na Andriju Maksimovića, 17-godišnjeg momka koji će igrati svoj prvi meč u Ligi šampiona. Verujem da će fudbalska Italija biti impresionirana njegovim talentom", poručio je Terzić za portal "L'Interista".

Prvi opetativac najtrofejnijeg srpskog nije trošio reči hvale i na večerašnjeg Zvezdinog rivala, koji je pre samo nekoliko meseci prišio drugu zvezdicu iznad grba, osvajanjem 20. titule prvaka Italije.

"Budimo iskreni, Inter je apsolutni favorit i treći je favorit da osvoji Ligu šampiona ove sezone. Kada igra kod kuće, favorit je protiv bilo kog tima u Evropi. Naravno, sportski je nadati se dobrom rezultatu i uradićemo sve što možemo da se Interovi igrači oznoje da nas pobede", poručio je Terzić.

Podsetimo, Zvezda je u prvom kolu poražena od Benfike na svom stadionu 2:1, dok je Inter odoleo na "Etihadu" protiv Mančester sitija pa oba kluba traže pobedu u eliti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke