Terzić: "Vered, sada, nije na prodaju"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.07.2015.
20:39
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor Crvene zvezde potvrdio je pisanja medija da je za Idana Vereda ponuđeno milion dolara nakon meča sa Kairatom ali je poručio da Izraelac trenutno nije na prodaju.

Beta/FKCrvenazvezda/NikolaMitic/Ds
Beta/FKCrvenazvezda/NikolaMitic/Ds

Povezane vesti

Pomalo neočekivano, fudbalski klub Crvena zvezda dobio je ponudu da proda fudbalera koji je na stadion "Rajko Mitić" stigao pre manje od deset dana i to za solidnu svotu novca.

Nakon poraza koji su crveno-beli doživeli u duelu sa Kairatom vlasnik kazahstanskog kluba ponudio je milion dolara za Idana Vereda što je potvrdio i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

"Tačno je da je za Idana Vereda vlasnik Kairata, gospodin Boranbajev, ponudio milion evra i samo za pozajmicu na godinu dana, uz mogućnost otkupa ugovora kasnije" otkrio je za "Mondo" prvi operativac Crvene zvezde.

Ponuda koju je Kairat uputio odbijena je u subotu a Zvezdan Terzić je objasnio zašto je bila neprihvatljiva uprkos tome što bi crveno-beli od prodaje inkasirali milion dolara.

"Danas sam se zahvalio na ponudi i rekao da Vered, sada, nije na prodaju. Hoćemo da napravimo moćan tim, koji će dominantno uzeti šampionsku titulu i mislim da sam time mnogo toga rekao" zaključio je Terzić.

Podsećamo da je Izraelac Idan Vered kao slobodan igrač 26. juna potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom a već na prvoj utakmici pokazao je da bi mogao da bude veliko pojačanje za klub iz ulice Ljutice Bogdana 1a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 07.07.2015
12:53

Milion nakon jedne utakmice,a mi ga doveli bez para? Odmah prihvatiti, takvi igraci se mogu dovesti bez obestecenja,a za milion se mogu platiti plate za tri ovakva igraca.

avatar
mibo$$$.
Sunday, 05.07.2015
16:35

Prodacega terza nazimu u delovima..

avatar
rossastella
Saturday, 04.07.2015
23:03

Šta sae ložite,utakmica protiv Kairata (prva zvanična) nije nikakvo merilo,prvo ceo tim isti od prošle szone (osim Izraelca Vereda,oji još uvek nije potpuno fizički spreman) drugo,crveni karton igrač manje celu utakmice,taj detalj je i odlučio pobednika,može Zvezda da pobedi i eliminiše ove indijance !!!

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 05.07.2015
04:13
avatar
Pera Zambula opet
Sunday, 05.07.2015
14:14

Ma pusti ih :)

avatar
Pera Zambula opet
Sunday, 05.07.2015
14:13

Zao mi je sto opet vidim nepostovanje jednog kluba....pa zar vam 2:0 nije bilo dosta na Marakani i sijaset sansi da shvatite koliko je vas klub slab a ne tudji....posle Kairata ces shvatiti to valjda. A te price niste bili u formi , te crveni to ostavi za neke druga vremena...to ne pali...ko vam je kriv.

avatar
bojanbokaradivojac
Saturday, 04.07.2015
21:22

Cek jem Milion dolara ili evra.U jednom delu teksta pise dolara pa u drugom delu evra pa opet dolara

avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 04.07.2015
21:07

I da onda zaduzis Zvezdu jos 15-20 miliona?nPusti titulu mogao si za Jovica i Ristica (da su igrali sp) i Grujica i Rajkovica da vratis dug za 20 miliona!!!! Kakva titula kad nas Kazahtanci oduce od fudbala kao i Radnicki kg pa sudije vade i nas i Partizan... Terzic je najgora stvar koja se desila Zvezdi...

avatar
pjer
Saturday, 04.07.2015
21:18

to vas vade i sviraju vam penale, a evropu gledate samo sto postoji prvo kolo kvalifikacija i to boga molite da dobije te sto daljeg protivnikA kako bi vam ekskurzija sto duze trajala

avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 04.07.2015
22:45

Tako je , nama sviraju penale a vama po mogucnosti produzavaju utakmicu dok ne date (sumnjiv) gol....

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 04.07.2015
21:37

Upravo, da su odigrali SP moglo bi za tu cetvoricu da se uzme malo jace od 10 miliona evra (budimo realni niko Zvezdi nece platiti vise od 4 miliona po igracu makar se radilo i o Rajkovicu) . Neka jure deklarativno titulu, ipak je to Zvezda, ali da se napokon krene u saniranje dugova. Ovako samo dovodimo skupe strance sumnjivog kvaliteta, a Evropu nikako da vidimo. Pa onda bolje neka nasa deca ispadaju u kvalifikacijama, manje ce da nas kosta...