Terzić video proslavu OFK Beograda, iz saveza poručuju: "Nije naš pehar!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 03.06.2023.
18:17
Izvor: Sportske.net

FS Beograda se oglasio saopštenjem.

OFK Beograd
OFK Beograd

Povezane vesti

Novi skandal potresao je srpski fudbal danas kada je BSK iz Borče odlučio da ne odigra utakmicu 30. kola Srpske lige Beograd protiv OFK Beograda na Karaburmi.

"Romantičari" su se pojavili na teren, kasnije i proslavili titulu peharom čemu je prisustvovao i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, otac potpredsednika OFK Beograda Kostadina Terzića.

O tome očigledno niko iz FS Beograda nije bio obavešten, stoga i saopštenje FSB koje prenosimo u celosti:

"Obzirom na to da ekipa FK BSK Borča nije došla na utakmicu 30. kola Srpske lige Beograd na kojoj je kao gost trebalo da nastupa protiv domaće ekipe OFK Beograda, komesar za takmičenje Srpske lige Beograd u ponedeljak će zatražiti pisano izjašnjenje FK BSK Borča o razlozima nedolaska. Nakon toga, komesar za takmičenje Srpske lige Beograd u najkraćem mogućem roku doneće Odluku u skladu sa Propozicijama za takmičenje Srpske lige Beograd za takmičarsku sezonu 2022/23.

Po završenoj registraciji neodigrane utakmice i registraciji svih utakmica 30. kola Srpske lige Beograd, biće proglašen prvak za sezonu 2022/23.

Takođe, obaveštavamo javnost da pehar koji je navodno danas primila ekipa OFK Beograda nije pehar namenjen prvaku Srpske lige Beograd, niti je uručen od strane zvaničnih lica FS Beograda, jer isti ne može biti uručen pre odluke komesara za takmičenje Srpske lige Beograd", stoji u saopštenju FS Beograda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke