Terzić završava još jedan sjajan posao, Zvezda pred novim spektakularnim transferom!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.05.2021.
19:39
Izvor: Telegraf

Kakve vesti stižu iz Zvezde, kakav će to tim biti sledeće sezone...

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Iako su praznični dani u punom jeku, u Crvenoj zvezdi nema odmora kada su u pitanju pojačanja za novu sezonu.

Posle spektakularnih informacija o sve izvesnijim potpisima Aleksandra Dragovića i Aleksandra Prijovića, danas stiže još jedna ''bombastična'' vest sa ''Marakane''.

Kako je ''Telegraf'' preneo ovog popodneva, Crvena zvezda je postigla dogovor i sa iskusnim levim bekom Intera i doskorašnjim kapitenom naše reprezentacije Aleksandrom Kolarovim i sada se samo čeka njegov potpis koji bi trebalo da usledi do leta.

Navode se i detalji tog dogovora. Prema tim saznanjima, Kolarov će sa Zvezdom potpisati ugovor na godinu dana, uz opciju produženja saradnje na još jednu godinu, a 35-godišnji fudbaler bi mogao da računa na godišnja primanja od 600.000 evra, plus bonuse i premije.

Ranije danas iz Italije je stigla vest i da se Verona umešala u trku za Kolarova, ali izgleda da će presuditi uticaj Dejana Stankovića i Zvezdana Terzića, koji su očigledno ''omekšali'' ranije izrečen stav Kolarova da se ne vraća u srpski fudbal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
saka7903
Sunday, 02.05.2021
10:15

Taj rušilac pozitivne atmosfere,nabeđena fudbalerčina i još što šta ružno o njemu uopšte netreba CRVENOJ ZVEZDI. Putuj igumane.

avatar
Marko HM
Saturday, 01.05.2021
19:43