Terzić: "Zvezda najbolje i najveće sportsko društvo u Evropi, idemo po petu titulu"

Autor: Nemanja Janošev
petak 04.03.2022.
13:41
Izvor: Sportske.net

Još jednom je napomenuo ciljeve.

 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić zatvorio je ceremoniju dodele nagrada uspešnim sportistima Sportskog društva Crvena zvezda iz prethodne godine.

Sportsko društvo Crvena zvezda danas proslavlja svoj 77. rođendan. U velikoj dvorani starog DIF-a u Deligradskoj 27, 4. marta 1945. godine zvanično je osnovano Omladinsko fiskulturno društvo Crvena zvezda. Određene su i boje: crveno-plavo-belo sa belom petokrakom zvezdom na crvenoj majici – dresu.

I ove godine, FK Crvena zvezda dobila je nagradu za najuspešniji u Sportskom društvu, a nju je prigrlio generalni direktor Zvezdan Terzić obrativši se prisutnima.

"Čestitam sve uspehe koje ste ostvarili u prethodnom periodu. Naš fudbalski klub ima razloga za ponos. Ostvarili smo istorijske rezultate za ponos koje će osvanuti u simonografijama našeg kluba. Osvojili smo četvrtu uzastopnu šampionsku titulu posle 14 godina. osvojili smo duplu krunu. Po peti put uzastopno smo se plasirali u grupnu fazu UEFA takmičenja, osvojili prvo mesto i posle 30 godina se plasirali u osminu finala UEFA takmičenja. Iskreno se nadam da ćemo po peti put uzastopno osvojiti šampionsku titulu. Ponosan sam i na sve uspehe koje ste napravili i sigurno je da mnogi od vas takođe zaslužuju ovaj trofej. Zvezda je u skladu sa svojim mogućnostima pomagala sve sekcije i nadam se da ćemo u narednom periodu biti u mogućnosti da pomažemo i dalje", rekao je Terzić.

Najbolji trener Sportskog društva Crvena zvezda jeste strateg košarkaša Dejan Radonjić, najbolji sportista je fudbaler Mirko Ivanić, a najbolja sportistkinja jeste košarkašica Maša Janković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke