Terzićeva najava se već obistinjuje! A mnogi su sumnjali...

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.07.2021.
22:44
Izvor: Sportske.net

On je sve to video već tokom priprema.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras u velikom stilu izborila plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, savladala je Kairat u revanšu na ''Marakani'' rezultatom 5:0, a mogla je da postigne bar još toliko golova protiv potpuno razbijenog protivnika.

Srpski šampion je impresionirao željom, htenjem, tempom igre koji je bio ubitačan za goste.

Upravo to je na kraju letnjih priprema pre dvadesetak dana i najavio generalni direktor Zvezdan Terzić i poručio da će u novoj sezoni Zvezda da ''melje'' svoje rivale izvanrednom fizičkom spremom.

''Kada sam iščitavao rezultate fizičke spreme, pitao sam Stankovića i Mrkelu da li su sigurni u ispravnost podataka, jer su rezultati jo-jo testa bili fascinantni. Mnogo smo porasli u odnosu na prethodnih godinu i po dana što se tiče fizičke spreme. Potrošnja kiseonika, količina trčanja i sve ono u odnosu na januar 2020. godine i Kipar i danas je neuporediv. Tada je samo Nikolić mogao da uradi jo-jo test do kraja, a sada je čak osam igrača sposobno za to. Dobro ćemo trčati, siguran sam. Ritmom i tempom ćemo da 'meljemo' naše protivnike'', poručio je Terzić za Arenu Sport 9. jula, a večeras smo dobili i pravu ilustraciju tih njegovih reči.

S obzirom da Zvezda nije blistala u prve tri utakmice u novoj sezoni, mnogi su posumnjali u ove Terzićeve reči, ali očigledno da to nije napamet rekao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke