Terziću dosta vladavine Partizanovog čoveka!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.05.2015.
21:46
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio da komšije iz Humske ne smatra neprijateljima, ali da neke stvari Zvezda više neće da dozvoli.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Zvezdan Terzić se ponovo osvrnuo na temu smenjivanja Tomislava Karadžića sa čela FSS, koje nikako da se dogodi.

Podsetimo, poslednju Zvezdinu inicijativu Crvene zvezde osujetio je Partizan, pružajući podršku Karadžiću, ali Terzić u intervjuu ''Novostima'' ističe da crno-bele ne smatra neprijateljima zbog toga, iako se ne slaže sa njihovim postupkom.

''Zvezda nikoga ne smatra neprijateljem, pa ni Partizan. Ali, mislim da su se komšije preračunale i nepotrebno iskočile braneći predsednika FSS dajući mu legitimitet. I to daje za pravo javnosti da misli da je Tole pomagao Partizanu sve ove godine'',
konstatovao je Terzić, pitajući se zbog čega je problem da se ispita poverenje Karadžiću.

On ipak veruje da su Karadžiću ''odbrojani dani'' na čelu FSS i s tim u vezi poručuje da će Zvezda imati svog kandidata za novog predsednika Saveza, kao i da neće dozvoliti da na to mesto ponovo dođe neko blizak Partizanu.

''Jedno je sigurno - posle sedam godina vladavine Partizanovog čoveka, Zvezda to sigurno neće ponovo dozvoliti'', jasan je Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde govorio je i na temu prelaznog roka, izrazio nadu da će Zvezda uspeti da zadrži svoje ''bisere'' i naredne sezone, ali je i još jednom podsetio na tešku finansijsku situaciju u klubu.

''Moraju svi da shvate, Zvezda nema novca za naše najbolje igrače, jer da je imala mi bismo već angažovali Gaćinovića, Savića-Milinkovića, Pešića, Čavrića, Krunića. Prethodnih godina se trošilo 18-19 miliona evra, a opet Zvezda nije bila šampion. Sada ćemo morati da se za trofeje borimo sa 6 miliona evra'', objašnjava Terzić.

Takođe, Terzić je prokomentarisao i izbor trenera Miodraga Božovića, naglašavajući da navijači nisu imali presudnu ulogu u donošenju konačne odluke, iako je dodao i da su ''navijači uvek u pravu'' i da je dobro da postoje kao ''kontrolni mehanizam''.

''Navijači se ne mešaju u rad kluba, pa ni u izbor trenera, ne nameću svoje rešenje. Ali, iskazuju svoj stav kada su protiv, i ne vidim u tome ništa loše'', zaključio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Monday, 01.06.2015
19:04

Ko si ti da dozvoliš ko može a ko ne?Do juče ljubljenje i grljenje a sad kao neda on nešto...Kakav god bio Tole je za tebe oličenje poštenja.

avatar
Pera Zambula opet
Monday, 01.06.2015
12:15

Tole je legendaaaa ;) Terizicu pazi ti bolje da se ne vratis opet gde si jednom bio vec :) Toleta da nisi dirao, on je nas ljubimac :)

avatar
KrdzaVa01
Monday, 01.06.2015
00:19

Ako toliko baš žele da smene Toleta,neka ga smene.Ja kao grobar bih samo jedno poručio,iskreno da vas pitam:Dal bi CZV nigrala JSL da je pedsednik fss neki stranac?!A kamoli evropu..Naravno zelim CZV sve najbolje u LE uostalom to je dobro za Srpski fudbal.

avatar
Bata
Sunday, 31.05.2015
23:46

Dokle će ovaj bacati svima prašinu u oči?Kad treba dobiti licencu ljubi mu stope,a kad je dobije odmah traži ostavku istog.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 31.05.2015
23:17

Za/kao primer.

avatar
Pera Zambula opet
Monday, 01.06.2015
12:12

Tole je legenda i ima da ostane nadam se jos dugo dugo :)

avatar
Pera Zambula opet
Monday, 01.06.2015
20:56

Kad je on tamo bio?

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 01.06.2015
13:39

Za ove koji zele da ge smene i jeste legenda, ali sam po sebi nije. Nemoj da zaboravis da je i on bio tamo gde bas i ne bi trebao:-D

avatar
Povratak kralja 73
Sunday, 31.05.2015
22:20

Vama je Tole pomagao da uopšte igrate jsl, da nije Tole izdavao licence i pravio se da ne vidi vaše utakmice ne biste ni igrali jsl i protiv koga onda Partizanu treba pomoć... gde si bio kad su se igrali derbiji, gde si posle poslednjeg derbija da nam objasniš kako nam je Mažić pomogao da vas ne pobedimo.

avatar
Povratak kralja 66
Sunday, 31.05.2015
22:15

Od osnivanja fudbalskog saveza nikada nije bio Paritzanov čovek predsednik i sad je prvi put predsednik i odmah je problem, kad je Zvezda osvajala titule sa Miljanićem, Terzićem, Stojkovićem...tad je bilo sve u redu, a to što su osvajali penal-nameštene titule nikom ništa.

avatar
Sunday, 31.05.2015
22:11

Terzić se pita u čemu je problem da se proveri poverenje predsednika FSS, a kad je on hteo da se proveri poverenje Terzić je izašao ispred govornice i rekao da nema potrebe za to, a onda je zvezda uz ogromnu pomoć sudija i ogromnu sudijsku krađu Partizana došla do titule, nema tu šta da sumnjamo, jasno nam je da je Tole pomagao zvezdi da dođe do titule, a još su slučajno Tole i Terza zajedno išli na more. O kom legitimitetu govorite kad UO Crvene zvezde nije legitiman, izbori su zakazani za par meseci kasnije nego što to statut FK Crvena zvezda nalaže od ostavke prethodnog predsednika (Dragana Džajića) i sad oni pričaju o nečijem legitimitetu?!

avatar
Realan 1
Sunday, 31.05.2015
22:01

Kada vidim tebe i tvoje pajtose,ne ostaje mi nista drugo nego da podrzim Tomislava Karadzica.Terzicu NO PASARAN!!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 31.05.2015
21:52

Prica ove persone je paradigma propasti srpskog fudbala, bice nama jedna Eva Paskije, to je sada vec izvesno, ali daj Boze da se sve zavrsi samo na tome...

avatar
Realan 1
Sunday, 31.05.2015
22:34

Paradigma? Brate pricaj srpski da te ceo svet razume. :D Prost svet u koji spadam i ja ovo ne razume. :D Nesam skolovala. :)

avatar
Realan 1
Monday, 01.06.2015
00:26

Hvala na obijasnjenju.Ko kaze da ovde ne moze nesto i da se nauci? :D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 31.05.2015
23:13

Onaj koji moze da posluzi za primer, obrazac.