Terziću prekipelo, traži smene u FSS!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.09.2023.
21:30
Izvor: Sportske.net

Opet zbog suđenja...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Mnogo spornih situacija je bilo u proteklom, sedmom kolu Superlige Srbije, pa je i nekadašnji sudija Zdravko Jokić večeras imao dosta posla u analizi tih situacija, pogotovo kada su u pitanju utakmice Čukarički - Crvena zvezda 2:1 i Partizan - Radnik 3:2.

Dešavanja na tim utakmicama, odnosno sudijske odluke koje su donete u nekoliko situacija naljutile su i generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

I ne samo to, nego je prema saznanjima ''Sportkluba'' Terzić zatražio smenu generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije Jovana Šurbatovića i prvog čoveka Sudijske komisije Dejana Filipovića!

Terzić je ljut zbog nedosuđenog još jednog penala za Zvezdu, kada je Lučić oboren u kaznenom prostoru Čukaričkog tokom drugog poluvremena (nema informacija kako je ocenio penal koji je prethodno dosuđen Zvezdi), a sudiji Milanoviću se zamera i što nije dosudio prekršaj za Zvezdu pre nego što je Adetunđi postigao gol odluke za 2:1.

Kada je dan kasnije video penale za Partizan, za pobedu crno-belih nad Radnikom, Terzićeva ljutnja je postala još veća, pa je epilog svega pomenuti zahtev upućen čelnim ljudima FSS.

Sad se čeka njihova reakcija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke