Zimska bomba - Deki zove Dragovića u Sampdoriju! Odgovor kluba mu se neće dopasti!

Autor: Nemanja Veljković
sreda 16.11.2022.
21:54
Izvor: Sportske.net

Jedno su želje, a drugo mogućnosti...

 EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, uprava Sampdorije namerava da nastavi saradnju sa Dejanom Stankovićem na klupi. 

Ubrzo nakon toga pojavila se informacija da je srpski trener zatražio nova pojačanja ove zime, a kako se navodi, prvi na listi je štoper Crvene Zvezde Aleksandar Dragović! 

Austrijski reprezentativac došao je u Zvezdu u leto 2021. godine i sa timom ima ugovor do 2024. Sa crveno-belima ima osvojenu duplu krunu.

Ipak, predsednik Sampdorije Marko Lana priznao je da neće biti lako dovesti nova pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Italijanski klub nalazi se u haotičnoj situaciji pošto je bivši pokrovitelj Masimo Ferero donedavno bio u zatvoru pošto je lažirao bankrot jedne od svojih firmi, te je klub sada u potrazi za novim investitorom.

''Kako stvari stoje, nismo mogli da priuštimo da kupimo nijednog igrača. Pokušaćemo da uradimo nešto u januaru, ali imamo mnoga ograničenja i to nije tajna''.

''To znači da će jedini potezi Sampdorije biti pozajmice, dovođenje slobodnih igrača ili prodaja kako bi se prikupila novčana sredstva za dovođenje novih igrača'', kazao je Lana.

Ni slika na terenu ne pokazuje bolje stanje. Tim Dejana Stankovića posle 15. kola zauzima pretposlednje mesto sa samo šest osvojenih bodova. A posle ovakvih izjava predsednika Sampdorije, srpski trener će biti na još većim mukama da obezbedi opstanak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke