Težak udarac za Partizan - Jedan od najboljih na dužoj pauzi, propušta i derbi!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 15.08.2021.
10:24
Izvor: Sportske.net

Veliki problem za crno-bele!

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević suočava se sa velikim kadrovskim problemom.

Van stroja će, prema prvim prognozama, oko mesec i po dana biti jedan od najzapaženijih fudbalera Partizana Danilo Pantić. U pitanju je povreda primicača zadobijena na zagrevanju pred revanš sa Sočijem.

"Čeka ga mesec i po pauze: 30 dana bez ikakvih aktivnosti. Neću ga imati ni za večiti derbi“, otkrio je Aleksandar Stanojević za "Sportski žurnal".

Derbi je 18. septembra, za nešto više od mesec dana, što znači da sjajni vezista neće moći da pomogne svojim saigračima u najvećem meču domaćeg prvenstva.

Takođe, Pantić neće biti u konkurenciji za dvomeč sa Santa Klarom u plej-ofu za Ligu konferencija, a on se samo nadovezao na brojne pehove koji su zadesili crno-bele u prethodnim sedmicama. Određeno vreme nema Nemanje Jovića, ali talentovani napadač je pred povratkom, Holender je bio povređen, baš kao i Brežančić, Šćekič, Miljković i Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 15.08.2021
14:05

Velika šteta. Pantić je igrao prvi put u kontinuitetu dobro. Nadam se da je sazreo i da će nastaviti u istom stilu kad se oporavi. Mnogo je *konkretniji*, i iz svoje prirodne pozicije - polutke i kad je za nijansu istureniji (što u stvari ne treba da igra, bolje bi bilo dati šansu mladom Petkoviću da bude alternativa Joviću, a da Pantić igra svoju poziciju), ne troši više energiju na nekakve nepotrebne pokušaje egzibicija, već je usmeren ka postizanju gola, asistencijom ili egzekucijom. Partizanovi igrači u 16 (većina njih) odigrava brzopleto, nadiru i šutiraju - bez sagledavanja situacije, ne traže put do gola nego samo šutnu, prečesto u blok, prečesto nekontrolisano, pa u tim situacijama deluju kao seoski igrači. I u polju se često dešavaju ti pokušaji na prvu - kad nema nikakve kontrole lopte, pa neke situacije koje su se mogle pretvoriti u šansu, da je samo trenutak potrošio da stavi loptu pod kontrolu pa je precizno uputi u prostor, propadnu, jer iz prve, kad se nema kontrola, lopta u 90% situacije ide pogrešno i akcije propadaju. Manje je toga u odbrani, ali takođe ima nesigurnosti sa loptom i čiste lopte se izbacuju u korner ili aut. Kao *za svaki slučaj*. To nije igra velikog kluba, tako ne igraju ni u drugim ligama petorice.