Tlo podrhtava! Zvezda spremila najveće pojačanje!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 20.08.2021.
08:28
Izvor: Sportske.net

Kockice se sklapaju.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde mogli bi u narednu sezonu da uđu pojačani Rišarijom Živkovićem, svojevremeno jednom od najtalentovanijih holandskih igrača, prenose Večernje novosti.

Kako navodi ovaj beogradski list, Živković će se već za vikend pojaviti u Beogradu, i ako pregovori urode plodom, njegov sadašnji klub Čančung Jatai neće praviti smetnje za transfer.

U tom slučaju momak rođen pre četvrt veka u Asenu doći će na "Marakanu" kao slobodan fudbaler i izvesno biti najveće pojačanje crveno-belih u ofanzivnoj liniji tima.

Živković je važio za najtalentovanijeg igrača u Holandiji u generaciji '96, ali do sada nije napravio karijeru kakva se očekivala od njega. Nakon što je zablistao kao tinejdžer u dresu Groningena, prešao je 2014. u Ajaks u kome nije mogao da dođe do izražaja. Išao je na pozajmice u Viljem II i Utreht, da bi potom zablistao u belgijskom Ostendeu.

To mu je donelo ugovor u Kini, a bio je i na pozajmici u Šefild junajtedu u kome se nije snašao, tako da se vratio u Čangčun koji trenutno ne računa na njega.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Matrix
Friday, 20.08.2021
10:50

Naravno, genijalci iz uprave su pustili Veljka Birmančevića ispred nosa a sad će probati malo da naprave neku "kombinaciju" i da isprazne državni kasu dovođenjem Rišaria Živkovića. Domaćinski-nema šta. Kriju se iza navijača kako je tobože Veljko odigrao jedan meč za seniorski tim Partizana, a nije im smetao Bosančić koga je Zvezda dovela a koji mnogo više igrao za Partizan. Kriju se izgleda iza navijača, kao navijači ne daju???? Pa koji normalan navijač ne želi da se pojača sa osvedočenim zvezdašem??? Pa šta i ako je igrao za njih? Možda je kao klinac odbijen u Zvezdi, ..pa nema svako isti put razvoja. Slično i sa Radonjićem.