To je pravi Radnički! Najbolja partija Kragujevčana ove sezone!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.09.2022.
17:54
Izvor: Sportske.net

Najbolje izdanje, treća pobeda Kragujevčana.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajic
fkradnicki.com/Nenad Kotlajic

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca je rešio svoje napadačke probleme. Imali su izabranici Dejana Joksimovića dosta problema sa realizacijom ove sezone, za razliku od odbrane gde je ekipa funkcionisala sasvim dobro. 

Dolazak Marka Šimića je uticala na Radnički, ova utakmica je to dokazala. 

Radnički je savladao ekipu Mladost GAT iz Novog Sada rezultatom 3:0 (2:0) i tako je stigao do 12. boda i prekida crne serije od 4 utakmice bez boda.

Na samom početku dobar udarac Krajišnika koji je najavio dobru utakmicu Radničkog, da bi u 11. minutu nakon centaršuta Nemanje Tomića sjajni Šimić pokazao odlične realizatorske sposobnosti i pogodio mrežu glavom za 1:0. 

Gosti su imali svoj period kada su došli do par opasnih napada, ali je u svakom slučaju odbrana Radničkog izlazila na kraju bez nekih velikih problema. Ishod - bez šuta ka golu ekipe Mladosti. 

Momenat koji je jedan od odlučujućih jeste greška golmana Milojevića koji je kasnio na loptu u 39. minutu, Vidosavljević je stigao do lopte pre njega, a onda je sudija pokazao na belu tačku nakon što je Milojević oborio nekadašnjeg ofanzivnog vezistu Čukaričkog. 

Upravo je Vidosavljević zamolio Tomića da izvede kazneni udarac i uradio je to fenomenalno za 2:0. 

Konačnih 3:0 postavljeno je u 58. minutu kada je Vidosavljević fantastično iskoristio svoju brzinu, istrčao ispred Milojevića i rutinski ga savladao.

Do kraja Radnički bolji, imali su još šansi, zaigrao je i Evandro umesto Šimića, a isticao se i golman Milojević dobrim odbranama. 

Radnički je stigao do 12. boda, Mladost ostaje na samo 8 osvojenih. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke