Tole protiv Ramadanija!

Autor: Miloš Marković
petak 06.02.2015.
12:09
Izvor: Sportske.net

Predsednik fudbalskog saveza Srbije ističe da su menadžeri poput pomenutog Ramadanija 'zlo srpskog fudbala'.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prvi čovek srpske kuće fudbala podržao je inicijativu FIFA da se ukine vlasništvo trećih strana u fudbalu, čime bi se zatvorila vrata menadžerima koji posluju i na srpskom tržištu, među kojima se kao najistaknutije ime pominje Falji Ramadani.

U izjavi za 'Informer' Tomislav karadžić je bio više nego slikovit.

„Mi smo više puta pominjali da su menadžeri poput Falija Ramadanija zlo srpskog fudbala. Međutim, moram da napomenem da ti menadžeri posluju sa klubovima i igračima i nemaju nikakve veze sa Savezom. Klubovi su u veoma teškom stanju, a ako bi raskrstili s agentima, možda bi mogli da zarade više novca, a ne da ogromni procenti od transfera završavaju u rukama menadžera.“

„Predsednik UEFA Mišel Platini je već pričao da su menadžeri i kladionice kancer koji se mora odstraniti iz fudbala i mi se sa tim slažemo. FIFA je pokrenula inicijativu da se ukine vlasništvo treće strane i FSS će tu odluku sprovesti kada bude stupila na snagu. Nije normalno da najveću korist od transfera imaju upravo menadžeri, a da klubovi i igrači loše prolaze.“, rekao je Karadžić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Friday, 06.02.2015
13:15

Sve se bojim da lose prolaze. Klubovi pucaju, ali igraci i funkcioneri se tu ecesu i te kako.