Tole uzvraća udarac - Na proveri odluke FS Vojvodine!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.05.2015.
19:43
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Fudbalski savez Srbije oglasio se povodom današnjih odluka IO FS Vojvodine i najavio preispitivanje njihove legitimnosti i statutarnosti.

Povezane vesti

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Vojvodine u petak je održao 20. sednicu i doneo odluku o smeni delegata koji su na nedavnoj Skupštini glasali za podršku predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću.

Tim povodom tokom popodneva se oglasio i sam Fudbalski savez Srbije "informacijom" koja predstavlja svojevrsni odgovor na današnja dešavanja.

"U popodnevnim satima čelnici FS Srbije su nazvanično informisani o određenim zaključcima donesenim na sednici IO FS Vojvodine, održane 22. maja 2015. godine u Novom Sadu. Rukovodstvo FS Srbije je o pomenutim zaključcima obavešteno isključivo putem sredstava javnog informisanja" navodi se na sajtu FSS.

U istom obaveštenju iz Fudbalskog saveza Srbije podsećaju da se današnje odluke nalaze u potpunoj suprotnosti sa onim koje su donesene na Skupštini FS Vojvodine, zbog čega će biti ispitana njihova legitimnost i statutarnost.

"Kada FS Srbije na zvaničan način bude obavešten o donesenim zaključcima i po proveri njihove legitimnosti i statutarnosti, obavestićemo javnost o stavu domaće organizacije. Naglašavamo da su današnji zaključci u potpunoj suprotnosti sa prošlonedeljnom odlukom članova Skupštine FS Vojvodine, koji su jednoglasno glasali protiv prevremenih izbora na nivou FS Srbije" dodaje se u obaveštenju FSS.

Pored smene delegata koji su bili protiv izbora u Fudbalskom savezu Srbije, članovi IO FS Vojvodine promenili su i delegate u Skuptišni FS Srbije pa Tomislav Karadžić više neće zastupati interese FS Vojvodine u Skupštini FSS.

"Podsećamo da su odluke vrhovnog organa - Skupštine, obavezujuće za sve članove i sve organe, a Izvršni odbor je niža instanca u radu i odlučivanju, čiji je jedan od primarnih zadataka sprovođenje odluka Skupštine" dodaje se u obaveštenju Fudbalskog saveza Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Pera Zambula opet
Friday, 22.05.2015
20:11

Znam da su svi oni koji su u vrhu manje vise isti....ali Tole je poseban po necemu sto je iskren i sto je pred svim novinarima rekao da ce ostati koliko mu se hoce..... :) Toleeee legendaaaa Svi koji se nadte da ode ne zato sto volite nas fudbal nego cekate da se instalira neko ko ce gurati Zvezdu odmah da znate nema nista od toga :)

avatar
Pera Zambula opet
Friday, 22.05.2015
19:46

Tole legenda, covek je prosto car :)

avatar
Friday, 22.05.2015
22:05

Da li je on legenda ???? Jeste jer legende su ličnosti iz prošlosti, a to ko kome gura, videće se uskoro !!!