Tomić: "Katastrofalno prvo poluvreme"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 24.07.2016.
21:25
Izvor: Sportske.net

Partizan ponovo nije pobedio, Ivan Tomić je spreman da snosi posledice.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Nakon utakmice često su se čuli uzvici navijača "Tomiću, odlazi", a trener Partizana je rekao da je spreman da snosi odgovornost za današnji neuspeh (0:0 protiv Bačke).

"Čestitam ekipi Bačke, zaslužili su bod, branili su se, ali su imali igrača manje", rekao je Ivan Tomić za Arenu sport.

"Katastrofalno smo odigrali prvo poluvreme, ekipa nije odreagovala kako treba, bila je ovo treća utakmica bez postignutog gola, spreman sam da snosim svu odgovornost za ovaj neuspeh", istakao je Ivan Tomić odmah nakon meča.

Rekao je i da razume navijače, sigurno misleći na zvižduke i negodovanje kako se meč približavao kraju...

Mislite li da će ostati trener Partizana?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Sunday, 24.07.2016
23:21

Kada ste pukli u Evropi,vIzura je rekao da Evropa nije prioritet vec domace prvenstvo....sada bi,po logici,trebalo da se javi i da kaze da prvenstvo nije prioritet vec da je to kup.Mislim da bi to bilo ok

avatar
El Diablo
Sunday, 24.07.2016
23:10

Ostace trener nazalost,a argument ce im biti da se za vec 6 dana igra sledece kolo.Demagogija,Tomic mora da leti!!

avatar
Abdel Sadek
Sunday, 24.07.2016
23:00

Kako je igrao Ronaldinho? Nisam gledao utakmicu.

avatar
Anderton
Sunday, 24.07.2016
23:00

Šaranov, Milenković, Everton i donekle Brašanac su ok, Gogua i Vulićević prelazna ocena, ostalo je plač majke Božije, ne znam zašto se Radović vraćao da ga ljudi pamte po zlu, Đurđić van forme, ali mislim da će proraditi, Mihajlović je digao nos to je jasno ko dan, ovaj Đuričković je gori od Grbića i Trujića sigurno koje smo oterali.

avatar
Povratak kralja XLI
Sunday, 24.07.2016
22:12

Zašto Božinov pre Vlahovića? Pogotovo zašto na totalni bunker sa malenim Božinovim umesto sa visokim Vlahovićem? U svakom slučaju Vlahović je bolji igrač od Božinova.

avatar
saka7903
Sunday, 24.07.2016
21:56

Zalosno je sto ce covek nicim izazvan snositi posledice zbog tudjih hirova i zeljom za novcem koji je trebao biti upotrebljen za adekvatna pojacanja.Jedina njegova greska je sto se olako odrice igraca koji su kolko tolko odigrali proslu sezonu za zaborav.A i neverovatna je stvar da se posle prve utakmice vec postavlja pitanje ko ce biti novi trener i kod vas komsije moje drage i kod nas,a ocito se zaboravljaju uspesi koje je taj covek Ivan Tomic postigao prvo kao igrac,jer kao trener mu nedaju ovi satro strucnjaci da dise.

avatar
dzo
Sunday, 24.07.2016
22:41

Bilo je i bolji igraca koji su vise zaduzili Partizan od njega,pa se ne uce na Partizanu,a realno on trenerski posao uci u Partizanu,a kako mi se cini ne ide mu bas najbolje. Ispadanje iz Europe mu ja zameram,a posle toga nemam zelju da gledam nasu ligu. Eto procitam i vidim da smo kiksali protiv Backe,ne znam o kakvoj duploj kruni oni pricaju,kad vec na startu se saplicemo. Svi lagano da se pokupe i nek idu bestraga,pa sa novima kako god da nam bude,ovi su dosta ne znanja pokazali.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 25.07.2016
12:39

Tako i ja, ne mogu uopšte da gledam ovaj Partizan, posle one bruke, pogotovo jer ova lažna legenda sedi na klupi.

avatar
grof84
Sunday, 24.07.2016
21:51

Tomic ne treba da prica da je spreman da snosi posledice nego neka ih malo i snosi , tako da bi bilo pravedno da vidimo jedan ultimatum za sledeci mec, ako i tu podbaci aj zdravo . Prvo sto je pogresio mnogo je menjao u sva tri meca ni jedan mec da igra isti sastav, ne moze se ni ocekivati bolje i ovo je dobro sto nije primljen ni jedan gola a kamoli nesto vise

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 24.07.2016
21:50

Jedan jedini opet te pitam cemu ti imas da se smejes?

avatar
icericericer
Sunday, 24.07.2016
21:39

Упорно демонстрирање фудбалске импотенције. Томићу, ако желиш да наставиш тренерску каријеру, учини то у другом клубу.

avatar
paok
Sunday, 24.07.2016
21:36

Sta si spreman, podnesi ostavku ako si covek. Odlazi vise, pojma nemas. Smorili smo se svi na stadionu gledajuci ono mucenje. Nadam se da si cuo bar deo repertoara sa zapada. Samo da cujem one sto te brane, mislim na Povratak kralja ili tako nesto, on rece da imas neki sistem.