Topić: Voša ima kvalitet i zaslužuje mesto među prve četiri ekipe

Autor: Milovan Longinov
utorak 31.08.2021.
15:47
Izvor: Sportske.net, Beta

Vezista Voše veruje u svoj tim.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vezista Vojvodine Mirko Topić veruje da će njegov tim uskoro pokazati pravo lice i da će se do kraja sezone boriti za plasman u Evropu.

Topić priznaje da je poraz u Kruševcu teško pao njemu i njegovim saigračima i da je reprezentativna pauza došla u pravom trenutku.

"Doživeli smo težak poraz, nismo se nadali tome. Otišli smo u Kruševac sa idejom da igramo na pobedu, želeli smo sva tri boda, ali ispostavilo se suprotno. Uslovi jesu bili otežani, ali kako je bilo nama tako je bilo i njima i teren ne može da bude izgovor. Nadamo se da ćemo izvući pouke i da ćemo na narednim gostovanjima biti bolji", rekao je Topić, a prenosi sajt kluba.

Vojvodinu sada očekuje pauza, nakon koje će dočekati Metalac.

"Pauza je došla u pravom trenutku, jer smo zaista imali težak raspored od samog početka sezone. Sada je pravi trenutak da napunimo baterije i da posle pauze pokušamo da uđemo u pobedničku seriju. I dalje verujem da ćemo se boriti za četvrto mesto i da ćemo uspeti da ispunimo zacrtane ciljeve", naglasio je Topić.

Vošin vezista je jedan od šestorice prvotimaca koji su pozvani za reprezentaciju Srbije. Topić je uz Marka Bjekovića i Dejana Zukića deo mlade reprezentacije Srbije koja startuje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

"Uvek je čast biti deo reprezentacije i cilj i san svakog igrača je da zaigra za svoju zemlju. Ja nemam vremena za odmor, ali sam silno motivisan da pomognem reprezentaciji na putu ka Evropskom prvenstvu. Spremamo se za  kvalifikaciona utakmice protiv Ukrajine i Severne Makedonije", zaključio je Topić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke