TP - Srpski derbi u 1/2 finalu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.05.2015.
19:15
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale "Turnira prijateljstva" u Bijeljini nakon što su u trećem kolu grupe "C" savladali Zagreb. Crno-beli će u polufinalu igrati protiv novosadske Vojvodine.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon poslednje utakmice grupne faze na "Turniru prijateljstva" postalo je jasno da srpski klubovi i dalje dominiraju u regionu kada su buduće nade u pitanju.

Fudbaleri Partizana savladali su Zagreb rezultatom 2:0 (0:0) u okviru 3. kola grupe "C" čime su obezbedili prvo mesto na tabeli i plasman u polufinale!

Crno-belima je igrao samo trijumf, dok je Zagreb mogao sebi da priušti i remi u današnjem meču, ali se Predrag Vladić u drugom poluvremenu postarao da beogradski sastav dođe do sva tri boda.

Golovima u 42. i 50. minutu susreta Vladić je doneo trijumf Partizanu pa ćemo u polufinalu gledati srpski derbi između crno-belih i novosadske Vojvodine koja je ranije danas overila plasman u eliminacionu fazu takmičenja.

Tabela grupe "C":
1. Partizan 3 2 1 0 4:0 +4 7
2. Zagreb 3 2 0 1 5:3 +2 6
3. Željezničar 3 0 2 1 1:2 -1 2
4. Vardar 3 0 1 2 2:7 -5 1

Mesto u polufinalu "Turnira prijateljstva" obezbedile su tri srpske ekipe i GNK Dinamo Zagreb koji brani titulu u Bijeljini.

Polufinalne utakmice na programu su u subotu a Srbija će sigurno imati predstavnika u borbi za trofej.

Parovi 1/2 finala:
GNK Dinamo - Crvena zvezda
Partizan - Vojvodina

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke