Trajković: "Odlazim iz srpskog fudbala, zauvek, nikad više u ovaj mulj"

Autor: Mladen Heleta
subota 09.03.2024.
22:14
Izvor: Sportske.net

Novi potres u srpskom fudbalu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

U senci "večitog" derbija, večeras je u 24. kolu Super lige Srbije odigran još jedan meč, u kom je Železničar iz Pančeva pobedio Radnički iz Niša sa 3:2, nakon velikog preokreta u drugom poluvremenu.

Izgubio je Radnički dve utakmice zaredom od ekipa slabije plasiranih na tabeli, a sva je prilika da je večeras ponovo izgubio i šefa stručnog štaba.

Nikola Trajković je u novembru već jednom otišao iz Radničkog ove sezone, pa se zimus vratio i zamenio Slavoljuba Đorđevića, koji je tada nasledio njega, a posle izjave koju je nakon meča u Pančevu dao za Mozzart Sport, trebalo bi očekivati da Nišlije u sredu uveče protiv Crvene zvezde na Čairu predvodi novi trener.

"Odlazim iz srpskog fudbala, zauvek! Znam da mi je vruća glava, ali ovo je odluka na koju niko više ne može da utiče. Nikada se više neću vratiti u ovaj mulj koji kreira ovakva sudijska organizacija. Makar radio sa kadetima u Norveškoj ili Švedskoj, ili bilo gde na svetu. Pritom, nikome ne dam pravo da moju zemlju voli više od mene. Vratio sam se ovde, ne viđam sopstveno dete, da bih radio pošteno, ali ne želim više da gubim zdravlje", rekao je Trajković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke