Trajković pre mesec dana: ''Nikad više u ovaj mulj'', Trajković danas: ''Preterao sam''

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.04.2024.
20:30
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Pokajao se...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

Povezane vesti

Bivši trener niškog Radničkog Nikola Trajković ipak nije rekao zbogom srpskom fudbalu, u šta je uveravao javnost pre mesec dana, razočaran suđenjem na utakmici protiv Železničara u Pančevu.

Podsetimo, on je posle tog meča podneo ostavku, napustio klupu Radničkog i poručio:

"Odlazim iz srpskog fudbala, zauvek! Znam da mi je vruća glava, ali ovo je odluka na koju niko više ne može da utiče. Nikada se više neću vratiti u ovaj mulj koji kreira ovakva sudijska organizacija. Makar radio sa kadetima u Norveškoj ili Švedskoj, ili bilo gde na svetu. Pritom, nikome ne dam pravo da moju zemlju voli više od mene. Vratio sam se ovde, ne viđam sopstveno dete, da bih radio pošteno, ali ne želim više da gubim zdravlje", rekao je Trajković 9. marta.

Danas, tačno mesec dana kasnije, Trajković više ne razmišlja na taj način i u izjavi za ''Informer'' ne odbacuje mogućnost povratka u superligaški fudbal.

''Priznajem, malo sam preterao, bio sam pod utiskom svega što se dešavalo u Pančevu. Srbija je moja zemlja i naravno da bih jednog dana voleo opet da vodim neki tim. Imao sam poziv jednog superligaša pre nekoliko dana, a povratak uvek ostaje opcija. Želim da pomognem da naš fudbal podignemo na viši nivo'', poručio je Trajković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke