Transfer dana - Veljko Birmančević! Zvanično je!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.03.2021.
21:00
Izvor: Sportske.net

Par sati posle pobede Čukaričkog, stigla je zvanična potvrda.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Čukarički je danas na svom terenu savladao Metalac sa 2:0, a ako ste se pitali zašto nije igrao Veljko Birmančević, odgovor je večeras usledio iz - Švedske!

Tamošnji Malme je zvanično potvrdio da je angažovao ovog 22-godišnjeg fudbalera kluba sa Banovog brda i do kraja nedelje se očekuje njegovo pojavljivanje u Malmeu, pošto se obave sve neophodne protivepidemijske procedure.

Ugovor je potpisak do 2024. godine, a ispred pomenutog švedskog kluba Birmančevićev dolazak potvrdio je Danijel Anderson.

''To je igrač kojeg smo dugo pratili. Veoma je dobar u igri jedan na jedan, dobar finišer, a takođe ima sposobnost da brzo reaguje kada izgubi loptu. Veljko se dobro pokazao u srpskoj ligi, tamo postigao puno golova, a takođe je puno igrao u njihovoj U21 reprezentaciji.

Covid-19 prirodno komplikuje ovu vrstu procesa. Igraču treba malo više vremena da stigne ovde i mora da pokaže negativan test pre nego što se priključi ekipi. Ali srećni smo što je sve jasno i radujemo se što ćemo ga imati na ovom mestu'', potvrdio je Andreson.

Na klupskom sajtu objavljena je i Birmančevićeva izjava ovim povodom.

''Veoma sam srećan i ponosan što sam potpisao za Malme FF. To je veliki klub sa dugom istorijom. Znam da je ekipa veoma jaka sa nekoliko dobrih igrača i zaista se radujem početku.

Moja snaga je u tome što sam brz i tehnički 'potkovan'. Mislim da mogu da doprinesem i asistencijama i golovima u Malmeu'', poručio je Birmančević, koji je seniorsku karijeru prethodno počeo u Partizanu.

-

-


-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke