''Transfermarkt'' ažurirao vrednosti igrača, ko je u Partizanu drastično poskupeo?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.06.2021.
14:52
Izvor: Sportske.net

Par igrača višestruko uvećalo svoje vrednosti na specijalizovanom portalu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Partizana od juče na ''Transfermarktu'' ukupno vredi 36.15 miliona evra, posle najnovijeg ažuriranja tržišnih vrednosti na kraju minule sezone, s tim da Svetozara Markovića i Filipa Stevanovića još nisu izbrisali sa spiska Partizanovih igrača.

Očekivano, najviše je ''poskupeo'' talentovani krilni fudbaler i novopečeni ''A'' reprezentativac Nemanja Jović, koji je u decembru procenjivan na 300.000 evra, a sada mu je cena skočila na čak 3.5 miliona evra!

Uz Jovića, odličnu sezonu u Partizanu imao je i crnogorski reprezentativni štoper Igor Vujačić. Od dolaska Aleksandra Stanojevića na mesto trenera Partizana on je postao nezamenljivi stub odbrane crno-belih, očekuje se da će tako biti i sledeće sezone, pa je Vujačić od 700.000 evra zimus stigao do 1.8 miliona na ''Transfermarktu''.

Na istu vrednost provenjen je i drugi crnogorski reprezentativac iz redova Partitana, vezista Aleksandar Šćekić, a Saša Zdjelar i Lazar Marković su blago uvećali svoje vrednosti, na po 2.3 miliona evra.

Porasla je vrednost i golmanu Aleksandru Popoviću na 700.000 evra, dok je kapiten Stojković pao na samo 100.000 na koliko je procenjen i Milan Smiljanić.

Sejduba Suma nije imao sezonu na nivou prethodne, pa mu je vrednost pala na dva miliona, koliko vredi i Bibars Natho, a Miloša Jojića procenjuju na 1.2 miliona.

Holender je na milion i po, Urošević i Pavlović na milion, ostali imaju manje vrednosti, a Bajbek koji je na izlaznim vratima Partizana sada se procenjuje na 700.000, što je pola miliona manje nego kad je dolazio u Humsku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke