Treća pobeda Voše, Milosavljevićev prvenac sa 40 metara

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 27.06.2022.
20:00
Izvor: Sportske.net

"Stara dama" ponovo veoma dobra.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu UTA Arad rezultatom 2:1 u četvrtom kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji.

Strelci za Vojvodinu bili su Milosavljević u 33. i Bastajić u 40. minutu.

Vojvodina je od početka imala inicijativu, preuzela kontrolu na sredini terena, ali su prave prilike izostale na obe strane. Praktično iz prvog udarca ka golu, Voša je povela, i to u 33. minutu kada je Simić presingom naterao golmana Balaurua, koji je loše ispucao, a loptu je na nekih 40 metara dočekao Milosavljević i lobovao ga za 1:0.

U drugom poluvremenu tempo je malo opao, trener Milan Rastavac je napravio najpre tri izmene, potom je na isteku sata igre imao i kompletno drugu postavu na terenu, pošto su od tog trenutka igrali: Carević, Lazarević, Kopitović, Stevanović, Milanov, Busnić, Zukić, Baraj, Ivanović, Vidakov, Milošević, dok je Vukčević ušao na poluvremenu i potom morao da izađe u 61. minutu.

Nakon toga, UTA je imala prvu dobru priliku, u 63. minutu, istakao se golman Carević koji je odličnom paradom zaustavio udarac Hohalarija, ali ništa nije mogao u 68. nakon centaršuta sa desne strane, Nagoesku je bio najviši u skoku  i pogodio za 2:1.

U 87. minutu dobru priliku imao je Vidakov, nakon centaršuta Ivanovića, ali promene rezultata nije bilo. U nadoknadi vremena Carević je izblokiran u petercu, u želji da ispuca, ali lopta nije završila iza njegovih leđa.

Voša je do kraja sačuvala prednost i tako upisala treću pobedu na pripremama u Sloveniji, pošto je prethodno savladala banjalučki Borac (1:0) i Maricu Plovdiv (3:0), dok je bez golova odigrala sa Koprom.

U poslednjoj proveri Voša će se u četvrtak od 18 časova sastati sa ekipom Mure.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke