Treća sreća, IMT vraća Vladimira Lučića u takmičarski ritam

Autor: Ivan Cvetković
utorak 17.09.2024.
12:49
Izvor: Sportske.net

Zvezda bi mogla da dobije "pojačanje" narednog proleća...

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Dolaskom Nemanje Radonjića i Silasa u Crvenu zvezdu, konkurencija na krilnim pozicijama postala je značajno veća i kvalitetnija, pa se postavljalo pitanje da li bi Vladimir Lučić (22) dobio pravu priliku posle dužeg odsustva zbog teške povrede.

Zato su na Marakani odlučili da mladog reprezentativca Srbije pošalju na pozajmicu u IMT sa Novog Beograda gde će Lučić provesti narednih šest meseci.

"Lepo je vratiti se u moj IMT. Fantastične trenutke sam imao ovde, nadam se da ću sada uspeti da ostvarim još bolje rezultate sa klubom. Promenila se vizija, sada je klub standardni superligaš i veoma sam srećan što sam ponovo ovde", rekao je krilni fudbaler kojem će to biti treći mandat u dresu "Traktordžija".

Nakon staža u omladinskoj školi Crvene zvezde, Lučić je u dva navrata bio pozajmljen IMT-u, nakon toga jednom i Čukaričkom nakon čega je dobio priliku u Zvezdi sa kojom je igrao i Ligu šampiona.

U konkurenciji za tim bio je sve do utakmice protiv TSC-a na kojoj je sredinom marta povredio prednje ukrštene ligamente levog kolena, što je bio znak da je završio sezonu.

Vladimir Lučić bi uskoro trebalo da odigra svoj prvi takmičarski meč od povrede, ovoga puta u dresu IMT-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke