Treća sreća, Zvezda i Andraž Šporar, hoće li pasti klupski rekord?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 06.07.2022.
14:06
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Crvena zvezda očajnički traži pravo rešenje za pojačanje u napadu.

EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES
EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Povezane vesti


Od Artjoma Dzjube neće biti ništa, Kasijera je izabrao Zenit, pa su se "crveno-belih" okrenuli drugim rešenjima.

Telegraf piše da bi to mogao da bude Slovenac Andraž Šporar (28)!

Fudbaler Sportinga iz Lisabona je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Midlzboro gde je na 35 nastupa postigao osam golova.

Zvezda je kontaktirala Sporting kako bi pokušala da pronađe zajednički jezik sa lisabonskim klubom oko angažovanja 28-godišnjeg reprezentativca Slovenije.

Kako prenosi Telegraf, predlog "crveno-belih" bio je da Šporar dođe na pozajmicu, uz mogućnost da se u ugovoru stavi i klauzula o obaveznom otkupu.

Međutim, Sporting je tražio da obavezna otkupna klauzula nakon isteka pozajmice bude 4.500.000 evra, što je za Zvezdu u ovom trenutku previše.

Čelnici Zvezde dugi niz godina prate igre Šporara kojeg su želeli da angažuju i 2015. i 2018. godine, ali ovoga puta problem predstavlja suma za obeštećenje pošto je klub spreman da izdvoji oko 3.000.000 evra za novog napadača, prenosi isti izvor.

To bi bio klupski rekord kada su kupovine u pitanju, ali mala je verovatnoća da će dve strane pronaći zajednički jezik do početka evropskih kvalifikacija, Zvezda počinje od trećeg kola koje je na programu 2. ili 3. avgusta.

Vremena je sve manje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke