Treće pojačanje Vojvodine na vidiku, u Novi Sad stiže Ivan Šaponjić?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 04.06.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net, Mozzart sport

Vojvodina je dvema kupovinama pre početka letnjeg prelaznog roka jasno stavila do znanja da želi stvoriti konkurentan tim pre početka priprema za novu sezonu.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

U Novi Sad su već stigli Rumun Mihai Buteanu i talentovani 19-godišnji napadač Marko Veličković, a treće pojačanje moglo bi biti i najzvučnije do sada.

Kako prenosi Mocart sport, Vojvodina pregovara sa Ivanom Šaponjićem (26) koji bi uskoro trebalo da potpiše ugovor sa "starom damom".

Isti izvor navodi da člana Slovana iz Bratislave žele još dva kluba iz inostranstva, ali da je napadač veoma blizu povratka u srpski fudbal u kojem je poslednji put nastupao u dresu Partizana januara 2016. godine.

Izdanak omladinske škole "crno-belih" je tada prešao u Benfiku za obeštećenje od 3.000.000 evra, usledila je pozajmica u Zuite Varegemu, a potom i prilično neočekivan transfer u Atletiko Madrid leta 2019. godine.

Bio je na pozajmici u Kadiruz, da bi januara 2022. stigao u Slovan kao slobodan igrač.

Klub iz Bratislave pozajmio ga je Bandirmasporu, potom i Umranijesporu gde je ove sezone upisao 15 nastupa, po jedan gol i asistenciju.

Za mladu reprezentaciju Srbije odigrao je 11 utakmica i postigao tri gola, a pamtimo ga i kao osvajača Mundijalita sa U20 selekcijom Srbije u kojoj je imao značajnu ulogu na Novom Zelandu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bob
Wednesday, 05.06.2024
05:29

Radio ne može da pojača...

avatar
Аџа
Tuesday, 04.06.2024
11:47

Видиш ли Шапоња докле си догурао?Ниси смео да дођеш код чика Аџе да те дорадим и сада си у бунару.Поз.