Trener AEK-a bi da dokrajči Partizan: ''Idemo u Beograd po pobedu''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.08.2022.
22:44
Izvor: Sportske.net

Samouveren je posle večerašnjeg preokreta.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Kiparski AEK je večeras na svom terenu u Larnaki savladao ekipu Partizana sa 2:1 i stekao gol prednosti pred revanš koji će se za sedam dana igrati na stadionu u Humskoj.

Posle meča, trener AEK-a Hose Luis Oltra je bio oduševljen atmosferom, zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom svog tima u prvom poluvremenu kada je Partizan bio bolji rival.

Ipak, ono što je njegov tim pokazao u nastavku meča daje mu razloga za optimizam da će i u Humskoj ostvariti rezultat dovoljan za plasman u plej-of kvaligikacija za Ligu Evrope.

''Želim da se zahvalim navijačima, bili su neverovatni. Iznenadili su me, svih 90 minuta su bili sa timom i pomagali nam. Nisam zadovoljan izgledom utakmice. Srećan sam što smo pobedili, ali mislim da nismo bili toliko dobri, nije mi se dopao naš stav na utakmici. Nismo bili toliko dobri ni sa loptom ni bez nje, nismo pritiskali kako treba. Prvo poluvreme mi je bilo najgore do sada. U drugom smo napredovali, ali nam je potrebno još poboljšanja.

Veoma je važno iskoristiti naše prednosti. Radili smo na tome cele nedelje. I sreća je bila uz nas. Nismo stvarali mnogo šansi, bili smo sporiji, bez ideja, nismo igrali toliko vertikalno.

Bili smo agresivniji posle tri izmene koje smo napravili i one su suštinski promenile igru. Kako sa Mitjilandom, tako ni sa Partizanom danas nismo bili dobri u prvom poluvremenu. Ići ćemo na revanš, pokušati da igramo agresivnije. Naš plan je da se takmičimo dinamično, agresivno. Sigurno će biti teško, ali želimo da odemo tamo da igramo na pobedu i da se kvalifikujemo. Ali moramo da se poboljšamo da bismo to postigli'', izjavio je trener AEK-a Hose Luis Oltra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke