Trener Čukaričkog: ''Konačno, kraj prelaznog roka...''

Autor: Beta Beta
nedelja 30.08.2015.
23:08
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da su njegovi fudbaleri danas ostvarili značajnu pobedu protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, kao i da će timu dobro doći reprezentativna pauza.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Čukarički je pobedio sa 2:1 nakon tri utakmice bez trijumfa.

"Nema šta, zaslužena pobeda, zbog koje mi je izuzetno drago. Jako smo želeli da je ostvarimo posle svih ovih utakmica bez trijumfa i sigurno da će nam koristiti u svakom smislu, a naročito zbog samopouzdanja. Velika tri boda za Čukarički", rekao je Milojević za sajt kluba.

"Odigrali smo dobar meč, ali svakako da ima prostora za napredak. Predstoji nam pauza koja će nam dobro doći da unapredimo igru tehnički i taktički.

Meni kao treneru je drago da se ta priča oko prelaznog roka konačno polako završava i da ćemo moći da se sa raspoloživim igračkim kadrom skoncentrišemo na nastavak sezone koja je izuzetno duga",
rekao je Milojević.

Čukarički je prošle sezone osvojio Kup Srbije i celu sezonu je proveo pri vrhu tabele.

"Čestitam mojim igračima na pobedi protiv Metalca, i idemo dalje. Trudićemo se da se dobro odmorimo i da nastavimo sa kvalitetnim radom.

Vredno ćemo trenirati, sezona je duga i pred nama je još mnogo važnih utakmica. Naša očekivanja su velika i radićemo na tome da ostvarimo zacrtane ciljeve"
, kazao je Vladan Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke