Trener Čukaričkog ogorčen: ''Ovo nema veze sa fudbalom!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.12.2023.
17:10
Izvor: Sportske.net

Jeste njegov tim pobedio, ali...

David Damnjanovic/STARSPORT
David Damnjanovic/STARSPORT

Povezane vesti

Čukarički je nastavio seriju pobeda na domaćoj sceni, a treći uzastopni trijumf u Superligi je ostvario večeras u Ivanjici protiv domaćeg Javor Matisa (2:1).

Taj meč je odigran po pravoj ''oranici'' i upravo te loše uslove za igru je trener Čukaričkog Igor Matić istakao u prvi plan u izjavi za TV Arena sport odmah posle meča.

''Pre svega, svaka čast igračima i jedne i druge ekipe. Po ovakvom terenu igrati... mislim da ovo nema veze sa fudbalom, da pričamo o ovim terenima... 

Stvarno apelujem na ljude u Fudbalskom savezu Srbije i sve koji radimo u fudbalu da pokušamo da popravimo infrastrukturu, da bi ovi momci mogli da pokažu svoj raskošni talenat. Posebno čestitam mojim igračima, stvarno su heroji da su sve ovo izdržali po ovakvom terenu, protiv ovako kvalitetnog protivnika.

Pokazali smo katrakter, nastavili niz dobrih igara i rezultata. Još jednom pozivam FSS i sve ljude u fudbalu da pokušamo da poboljšamo ovu infrastrukturu'', izjavio je Matić.

Njegov kolega sa klupe Javora Radovan Ćurčić nije imao mnogo toga da zameri svojim igračima.

''Dosta teško je parirati Čukaričkom, pogotovo kada rano primimo gol. Nismo nagrađeni bodom, imali smo stativu na 1:1 i prezadovoljan sam kako je Javor danas izgledao protiv sjajne ekipe Čukaričkog'', izjavio je Ćurčić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke