Trener Čukaričkog veliča Duljaja pred večerašnji okršaj!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.04.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Smatra da crno-beli imaju sjajnog trenera.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle istorijske jeseni koju je proveo u grupnoj fazi Lige konferencija, Čukarički je posustao ovog proleća, što se vidi i na tabeli, gde kolo pred start plej-ofa zauzima tek šestu poziciju.

Uz to su ''brđani'' eliminisani i iz Kupa Srbije, pa ih do kraja sezone očekuje velika borba za novi plasman na evropsku scenu.

Već večeras od 19.15h na Banovo brdo dolazi ekipa Partizana, a uoči tog duela novi trener Čukaričkog Goran Stanić je izneo niz pohvala na adresu sbog kolege, aktuelnog šefa struke Partizana Igora Duljaja.

''Za nas su prethodne utakmice, protiv Novog Pazara, dve sa Vojvodinom i ona sa TSC-om, bile prilično teške i neizvesne, a po tome se neće razlikovati ni duel sa Partizanom. Igramo protiv ekipe koja je konstantna cele sezone. 

Crno-beli imaju sjajnog trenera. Na nama je prvenstveno da razmišljamo o našoj igri i da ne odstupamo od ideje. Da bismo stigli do pozitivnog rezultata moramo biti fokusirani na stvari koje vežbamo, da budemo kompaktni u defanzivi, ujedno i dovoljno agresivni. Naravno, i dosta brzi u napadu'', rekao je Stanić, a prenosi ''Sportski žurnal''.

Tu se Stanić nije zaustavio kada su u pitanju pohvale Duljaju.

''Bez ikakvog laskanja treba odati počast Duljaju, naročito ako u obzir uzmemo da situacija nije laka. Partizan je pod njegovim vođstvom trenutno drugi, bori se za titulu, obezbedio je plasman u polufinale Kupa Srbije. Pored toga, afirmisao je dosta igrača koji bi klubu mogli da donesu značajnu zaradu. Trener je taj koji u Partizanu sve drži pod kontrolom i imam ogroman respekt prema svemu što radi'', rekao je on.

Ima li Stanić rešenje kako se suprotstaviti takvom Partizanu?

''Polako ulazimo u nešto svoje, prepoznatljivo. Neću odstupati od toga ni ovoga puta, trudićemo se da radimo te stvari na terenu koliko god budemo mogli. Ipak, u meču koji je pred nama postoji i faktor protivnika, Partizan će nam mnogo otežavati situaciju, jer je reč o jednom od dva najbolja tima u prvenstvu'', zaključio je trener Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke