Trener ''Čuke'' razbio kantu u svlačionici! Milojević: ''Čuli smo''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.11.2022.
22:22
Izvor: Sportske.net

Bio je besan na svojke igrače.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ono o čemu je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević u više navrata govorio, ponovilo se i večeras na Banovom brdu.

Naime, fudbaleri Čukaričkog ponovo nisu uspeli da pokažu sav svoj potencijal u duelu sa Zvezdom, na kraju su poraženi sa 2:0, a trener Dušan Kerkez je posebno bio ljut zbog onog što su njegovi igrači pokazali tokom prvog poluvremena.

Posle meča, jedno od pitanja na pres konferenciji bilo je i šta je Kerkez rekao fudbalerima Čukaričkog u poluvremenu, a od njega je stigao neočekivan odgovor.

''Razbio sam kantu, eto šta sam rekao, mislim da su me svi čuli'', uzvratio je Kerkez, a trener Crvene zvezde Miloš Milojević je to i potvrdio:

''Čuli smo...'', rekao je on.

Kerkez je potom nastavio o samoj utakmici.

''Imamo dobre igrače, prezadovoljan sam. Imamo dobru ekipu, dobru grupu, ali... To sam im rekao ne volim kad će neko da ih uplaši, nemam razloga, poštujem svakoga, poštujem kolegu i tim, najbolji su u našoj ligi, ali zašto se predati tek tako.

Kad ja podviknem, oni znaju na šta mislim, na primer to se desilo protiv TSC-a, odigrali smo drugo poluvreme mnogo bolje. Ali, krivo mi je jer imaju kvalitet, ne kažem da bi pobedili, okrenuli, ali ovakve utakmice treba da su im za nauk da mogu oni da se pokažu, igrati protiv Zvezde u prvenstvu je za igrače.

Radićemo na tome, to je više do psihe, ali znamo da se takve stvari dešavaju, imamo dosta mlade igrače, prosek kad pogledate u prvih 11, kad je izašao Docić, Badamosi deluje starije ali ima 23 godine.

Nije to alibi, to nam je cilj i plan i, čitali ste izjavu direktora, treba rezultat, treba ubaciti mladog igrača, treba ga istrpeti...

Ja nemam problem, uvek stojim iza toga. Krivo mi je što nemamo bolje igrače u zadnje vreme, nama je bitno da budemo treći i da u kupu nešto uradimo, da ga osvojimo, imamo jaku konkurenciju. Važno je da smo tu, da nam nisu odmakli, borićemo se do kraja'', zaključio je Kerkez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke