Trener ''Čuke'': ''Žao mi je što će Duljaj razgovarati sa upravom''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.04.2023.
23:11
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je i njemu jasno šta se sprema u Partizanu...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizanova kola krenula su nizbrdo i u ovom trenutku nema nikog na vidiku ko bi ih zaustavio od daljeg sunovrata.

Ove sezone crno-beli su već dva puta menjali trenere, počeo je Ilija Stolica, nastavio Gordan Petrić koga je ovog proleća nasladio Igor Duljaj, a posle najnovijeg poraza Partizana od Čukaričkog veliki su izgledi za novu promenu u Humskoj.

To je posle meča nagovestio i sam Duljaj koji je na pres konferenciji najavio razgovor sa upravom, a tu njegovu izjavu je prokomentarisao i trener Čukaričkog Dušan Kerkez.

''Žao mi je što čujem da će kolega Duljaj razgovarati sa upravom i znam njegovu porodicu i brata, znam da je jak karater i da će negde naći put'', poručio je Kerkez.

Kada je sama utakmica u pitanju, prezadovoljan je epilogom, ali i svestan da je put do Lige šampiona i dalje dug.

"Očekivali smo drugačiji Partizan, agresivniji. Reako sam i pre da Partizan nije zaboravio da igra i da je mnogo teško igrati protiv njih. Odigrali smo taktički zrelo.

Psiha je posle prve pobede bila na našoj strani, rezultat se pamti i mislim da smo zaslužili da pobedimo. Nije bilo lako, imali smo momenata kad smo se mučili, ali smo timski odigrali dobro da sačuvamo mrežu.

Ipak, sve se brzo zaboravlja. U četvrtak nas očekuje važna utakmica, imamo još šest mečeva i Kup i nema opuštanja", poručio je Kerkez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke