Trener Jang bojsa frustriran: "Mogli smo više ovde, pogrešno je reći da smo favoriti za treće mesto"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 05.10.2023.
00:00
Izvor: Sportske.net

Kako je on video utakmicu u Beogradu?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener fudbalera Jang bojsa Rafael Viki istakao je nakon utakmice da njegov tim ne može sebe da smatra favoritom za treće mesto u grupi na osnovu utakmice u Beogradu.

Jang bojs je uzeo bod na "Marakani" i zapravo su bili vrlo blizu trijumfa. Pogodak Osmana Bukarija iznenadio je Raćopija na golu i u ekstazu uveo oko 50.000 navijača Zvezde koji su verovali u trijumf. 

No, da li bi zbog nešto slabije postavke Viki trebalo da upire prstom u Raćopija?

"Mislim da imamo dobre golmane i on je zaista odličan i mislim da kada se posle analizira znaćemo da se tu ne sme ništa spekulisati. Kada se napravi i najmanja greška, budemo kažnjeni. Nije mi žao, poverenje ka našem golmanu ostaje".

Osećanja su pomešana, ali Viki smatra da je ova utakmica daleko od pokazatelja da je Jang bojs favorit za treće mesto.

"Ne bih baš to tako rekao. Ne bih rekao da smo zbog toga (remija u Beogradu) sada favoriti to bi značilo da niko više od nas nijedan sledeći poen pokupiti negde drugde. Mislim da je to pogrešan stav, ne smemo sa takvim stavom ići dalje. Jesmo frustrirani jer imamo osećaj da smo ovde mogli više poena da osvojimo. Ali, na ovom nivou morate da budete još bolji kako biste mogli da pobedite", završio je Viki.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke