Trener Kelna na udaru zbog rotacija protiv Partizana!

Autor: Mladen Heleta
petak 07.10.2022.
13:45
Izvor: Sportske.net

Crno-beli osvojili tri boda u Nemačkoj.

fc.de
fc.de

Povezane vesti

Partizan je sinoć slavio u Kelnu sa 1:0 u trećem kolu grupe D Lige konferencije, a trener nemačkog kluba Štefen Baumgart našao se na udaru nemačkih medija posle poraza koji je za njih bio neočekivan.

Mediji kritikuju Baumgarta zbog previše rotacija u timu, nakon trijumfa protiv Borusije iz Dortmunda, a uoči duela sa Borusijom iz Menhengladbaha u Bundesligi.

"Razočaran sam rezultatom, ali ne i igrom tima. Falio je samo gol. Nedostajalo nam je mirnoće u određenim situacijama. Ali to je proces učenja", rekao je Baumgart.

Keln je protiv Partizana izašao sa na teren sedmoricom novih igrača u startnoj postavi, u odnosu na tim koji je pobedio Dortmund proteklog vikenda rezultatom 3:2.

"Nemamo mi A i B tim. Da smo pobedili svi bi sada pričali da sam dobro odlučio. Kada ne pobedimo svaka se odluka preisputuje. Iz mog ugla, rezultat nema veze sa rotacijama. Uostalom, ja odlučujem, zato sam ja trener, a ne bilo ko drugi. I nastaviću to da radim. Ne pričamo o A i B timu, jer mi nemamo A i B tim", kazao je trener Kelna.

Keln će gostovati Partizanu sledećeg četvrtka u Humskoj, od 18.45 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke