Izjava trenera Midtjilanda se neće svideti Zvezdi, planiraju atak u Beogradu

Autor: Nemanja Janošev
petak 22.10.2021.
11:33
Izvor: Sportske.net

Uveren je da njegova ekipa može dalje.

EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

Trener fudbalera Midtjilanda Bo Henriksen izjavio je nakon utakmice sa Crvenom zvezdom da je njegov tim bolji od jučerašnjeg rivala.

Dve ekipe podelile su bodove u Herningu odigravši 1:1. Istina, Danci su kontrolisali veći deo susreta, stvarali šanse, ali ostali su bez prvog trijumfa u ovoj sezoni Lige Evrope.

"Mislim da smo igrali jako dobro. Pogotovo u prvom poluvremenu. U većini parametara fudbalske igre smo pokazali da smo bolji od Crvene zvezde", smatra Henriksen.

Imali su mnoštvo prilika u duelu sa Ludogorecom i Crvenom zvezdom, nisu ih koristili i Henriksen žali ta propuštenim šansama.

"Osećam da smo ekstremno nesrećni u dosadašnjem delu Lige Evrope. Treba reći da nemamo sportske sreće. Pogotovo nismo sreće u utakmicama na svom terenu. Zapravo, te mečeve protiv Ludogoreca i Crvene zvezde smo odigrali prilično impresivno. Da nam je sada prilika da opet igramo protiv Zvezde ili Ludogoreca, uveren sam da bismo ih pobedili", istakao je.

Napomenuo je i da je svestan stanja na tabeli, te da njegova ekipa ide na sve tri preostale pobede u nadi da će izboriti plasman u nokaut fazu takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke