Trener Moldea potkačio srpski fudbal: "O kakvom fer-pleju pričate kad se onoliko valjate po travi?"

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 25.07.2019.
21:52
Izvor: Sportske.net

Nije štedeo trener Norvežana ekipu Čukaričkog, ali je istakao da mu je rezultat "okej".

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Trener Moldea Erling Mou bio je prilično miran posle "krompirića" sa Čukaričkim, ali je u svojoj izjavi potkačio i srpski fudbal i igrače Čukaričkog.

"Drugo poluvreme je bilo ujednačenije, ali smo i u njemu imali bolje šanse. Imali smo najbolju šansu u drugom poluvremenu. Mi ako ne damo gol, onda je važno da sačuvamo 'krofnicu' pozadi. Sad znamo da ako postignemo gol dole, oni moraju dva, tako da je ovo okej rezultat", rekao je Mou.

Srpske novinare je zanimalo da objasni situaciju iz 78. minuta, kada je Bogosavac izbacio loptu u aut zbog povređenog igrača domaćih, ali ekipa Moldea nije vratila loptu unazad već je krenula u napad. Fer plej?

"Ako ću da budem iskren, ne možemo da vratimo loptu nazad 18 puta. Ako govorite o fer-pleju, ako pogledate drugo poluvreme, ne znam da li se slažete, ali odakle ja dolazim, onoliko valjanje na travi nije fer-plej. Iz tog razloga nismo bacili loptu nazad", rekao je Mou.

Da li očekujete da će Čukarički biti možda opušteniji u revanšu? A i norveški mediji pričaju da slabije igrate u gostima...

"Nadam se, da bismo dobili više prostora da igramo. Znamo da je Čukarički dobar tim, ali i mi smo. Bili smo bolji u prvom poluvremenu i malo aljkaviji u drugom. A ne znam da li se slažem sa tim, jer mi smo na tabeli drugi po igri u gostima", rekao je Mou.

Na kraju je pozdravio srpske novinare rečima: "Vidimo se u sredu, a nadam se da ću ja imati širok osmeh na licu", rekao je simpatični Norvežanin.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke