Trener Mornara: "Kvalitetnija su ekipa, ali mi želimo u treće kolo"

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 25.07.2024.
22:40
Izvor: Sportske.net

Realno sagledan meč.

Nenad Kotlajic/Radnicki1923
Nenad Kotlajic/Radnicki1923

Povezane vesti

Kragujevački Radnički je večeras u Leskovcu slavio sa 1:0 protiv Mornara u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. 

Utiske trenera Radničkog Feđe Dudića ste mogli da pročitate OVDE, a sada vam donosimo i reakcije iz tabora crnogorske ekipe.

Zoran Đurašković, trener Mornara iz Bara, je rekao da je utakmica bila veoma dobra.

"Pre svega, zahvalio bih se na velikom gostoprimstvu i nadamo se da ćemo uzvratiti izstom merom. Ambijent je bio fantastičan. Radnički je bolje otvorio, nisu dali gol, a onda smo posle tih uvodnih 20 minuta stali na loptu. U drugom poluvremenu sam zadovoljan kako smo igrali. Imali smo šansu kada je Vušurović promašio ceo gol. Mislim da je pobeda Radničkog zaslužena i nemam nekih komentara. Imamo aktivan rezultat, u revanšu je sve moguće. Probaćemo da neutrališemo sve njihove dobre strane koje imaju. Znali smo to i pre ove utakmice. Probaćemo da damo gol i da prođemo u to treće kolo. Najveća opasnost preti od Gluščevića, ali motor je Aleksić. Sigurno Vidosavljević i Bevis. Vidi se 'laka konjica'. Svi znaju da igraju fudbal, direktni su, kvalitetnija ekipa", kazao je Đurašković.

Revanš se igra u sredu u Podgorici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke