Trener Novog Pazara: ''Šta da pričam o igri? NULA! Veliko NIŠTA!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.12.2023.
19:11
Izvor: Sportske.net

Bio je vidno nervozan posle svega što se izdešavalo u finišu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Novi Pazar je večeras prekinuo svoju seriju pobeda, na beogradskom ''Krovu'' je poražen od domaćeg Voždovca sa 1:0, a finiš meča obeležile su tenzije, kako na terenu, tako i pored njega, pa i na tribinama, zbog čega je meč bio u prekinu nekoliko minuta.

Srećom, sve se brzo smirilo, utakmica je privedena kraju, a prvi je pred kamere ''Arene sport'' izašao trener Novog Pazara Siniša Dobrašinović.

Na pitanje reportera pomenute televizije da prokomentariše samo događanja na terenu, Dobrašinović je dao oštar odgovor.

''U tome je problem, ako bismo se fokusirali na teren, pričali bi o velikom ništa. O nuli od igre! Ne znam samo šra bih mogao da komentarišem oko utakmice. Čestitrao bih samo mojim momcima na borbi. Nije lako, ali verujem da ćemo se izdići i da ćemo uspeti da dobijemo naredne utakmice'', rekao je Dobrašinović.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Naravno, trener IMT-a Nebojša Jandrić je bio mnogo boljeg raspoloženja.

''Najvažnije od svega su ova tri boda, jer je situacija na tabeli bila delikatna. Trebalo je ostati u igri što se tiče bodova na tabeli. Igra me nije zadovoljila kao trenera, ali važnost meča je uticala na igru.

Sve drugo treba zaboraviti, okrenuti se utakmicama koje nas čekaju'', rekao je Jandrić.

Jedini gol je postignut odmah na početku drugog poluvremena, pa se postavlja pitanje šta je Jandrić savetovao igračima u poluvremenu, ali on nije želeo da to stavlja u prvi plan, već strelca tog pogotka.

''Fudbal je igra koja zna da kreira i takve scenarije, Miloš Luković je i danas potvrdio svoj ogroman potencijal i srećni smo zbog toga'', izjavio je Jandrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke