Zvezda sa Italijanima za nokaut fazu Lige šampiona, Neđić zna šta dalje

Autor: Nemanja Janošev
sreda 20.10.2021.
23:29
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli izborili prolaz dalje.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Trener omladinaca Crvene zvezde Marko Neđić video je pobedu svog tima nad vršnjacima ekipe Sent Patriksa kao zasluženu.

Njegovi izabranici su danas na terenima omladinskog tima savladali Irce sa 2:0 i plasirali se u narednu rundu Lige šampiona za mlade.

"Pre svega zahvalio bih se navijačima na podršci. Čestitao bih momcimcima na pruženoj partiji, uz mnogo pehova koje smo imali pred sam meč, kao i tokom utakmice gde mislim na povredu kapitena Marka Ćurića u desetom minutu. Fudbaleri su pokazali karakter nakon prethodne utakmice i vratili se uspešno na pobednički kolosek. Smatram da je pobeda bila zaslužena", rekao je Neđić.

Pričao je mladi trener mlađe selekcije i o narednim izazovima koje očekuju Crvenu zvezdu, kako u prvenstvu, tako i u Ligi šampiona.

"Idemo korak po korak. U nedelju nas već očekuje utakmica protiv Spartaka iz Subotice u prvenstvu. Moramo tako da idemo, a pritom smo u problemu sa igračkim kadrom bili i pred ovaj meč, a bićemo i u nedelju. Gledamo da se "skupimo" i da razmišljamo od utakmice do utakmice. Imali smo prilike da gledamo prvu utakmicu između Empolija i Dolmžalea, to su dve ozbiljne ekipe i škole fudbala. Ponovo će rival biti stariji od nas godinu do dve, ali kao i do sada idemo da se nadigravamo. Mi smo Crvena zvezda i uvek idemo na pobedu", zaključio je mladi stručnjak. 

Zvezdu u narednoj rundi očekuje duel sa Empolijem u dvomeču koji će odrediti putnika u eliminacionu fazu Lige šampiona

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke