Trener Partizana nije bio pričljiv posle nove pobede

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.09.2021.
20:16
Izvor: Beta

Njegovi igrači su dovoljno ''rekli'' na terenu.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da je njegova ekipa upisala vrlo važnu pobedu protiv Mladosti u Lučanima.

"Izuzetno važna pobeda. Mislim da smo dobro ušli u utakmicu, igrali odlično sigurno do nekog 60, 70. minuta. Kasnije smo pali dosta, Mladost je imala određenih prilika, ali možemo biti zadovoljni naravno", rekao je Stanojević za Arenu sport.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Lučanima ekipu Mladosti sa 2:0, u utakmici desetog kola Super lige Srbije.

Golove za nova tri boda Partizana postigli su Rikardo Gomeš u trećem i Ivan Obradović u 38. minutu.

Trener Mladosti Ivan Stefanović rekao je da je njegovu ekipu "poremetio" rani gol Partizana i da su morali da menjaju sve ono što je dogovoreno pre utakmice.

"Malo smo bojažljivo ušli u utakmicu, previše respektujući ekipu Partizana. Na poluvremenu smo se dogovorili da pokušamo da preokrenemo rezultat, da udjemo slobodnije u igru, što smo i učinili. Imali smo par dobrih šansi i da smo jednu od njih iskoristili, mislim da smo mogli do izjednačenja", rekao je on.

"Teško je igrati protiv Partizana, ipak su oni prvi na tabeli. Ekipi Partizana čestitim na pobedi, a mi idemo dalje. Okrećemo se novim izazovima. Daćemo sve od sebe da u nastavku prvenstva krenemo s pobedama", dodao je on.

Fudbaleri Partizana će u narednom kolu Super lige Srbije dočekati subotički Spartak, dok će Mladost gostovati Voždovcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke