Trener Pazaraca Matić: "Sve je viđeno, suvišno je pričati o fudbalu!"

Autor: Lazar Nikolić
subota 17.02.2024.
16:01
Izvor: Sportske.net

Teško mu je palo ono što se dogodilo na meču protiv Crvene zvezde.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara poraženi su kod kuće od Crvene zvezde rezultatom 0:3 u derbiju 21. kola Super lige Srbije.

Domaći su pružili dobar otpor aktuelnom šampionu, a utakmicu je prelomio drugi pogodak crveno-belih koji je iz jedanaesterca postigao Gelor Kanga, nakon što je VAR soba čak pet minuta većala da li je Momčilović u svom kaznenom prostoru faulirao Đigu i na kraju presudila u Zvezdinu korist.

Trener Pazaraca Igor Matić nakon utakmice nije želeo da komentariše igru, a po njegovoj izjavi može se zaključiti da je bio izuzetno nezadovoljan suđenjem glavnog arbitra Danila Nikolića i njegovih pomoćnika.

"Ja ne bih uopšte komentarisao utakmicu, iskreno vam kažem. Sve je viđeno, tv prenos, kamere, tako da je suvišno pričati o fudbalu", rekao je vidno uznemireni Matić za televiziju "Arena sport".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čona
Saturday, 17.02.2024
16:19

Тачно све је виѓено,алузија на СУДИЈЕ је смешна.Заборавио је на ударац Суме по Ѓиги изнад зглоба остао је без картона и то није једино случај оваквог ударања.Постала пракса кад изгубиш криве су судије иако је резултат 3:0.

avatar
Ghj22
Saturday, 17.02.2024
16:18

Zvezda zasluženo dobila,a ovaj bolje da ode u strucne komentatore ma da ni to nije za njega…veze čovek nema sa trenerskim poslom