Trener Radničkog svestan težine izazova, ali očekuje bodove u Senti!

Autor: Beta Beta
petak 11.09.2020.
16:15
Izvor: Beta

Nišlije čeka težak zadatak.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da očekuje veoma težak meč u Senti protiv TSC-a, ali i pozitivan rezultat za svoj tim.
 
"Pred nama je izuzetno neugodno gostovanje, ali ja se nadam prvim bodovima u sezoni van Niša. Dve šanse smo propustili u prvih šest kola, protiv Crvene zvezde i Spartaka, i mislim da je došlo vreme da dobru formu i četiri pobede kod kuće materijalizujemo i kroz bodove na gostujućem terenu", rekao je Batak, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog sutra od 17.00 gostuju TSC-u u Senti, u utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

Nišlije u ovaj meč ulaze sa šeste pozicije na tabeli i 12 bodova na svom kontu, dok je TSC na desetom mestu sa četiri boda manje.

"Čeka nas meč protiv jedne kompaktne i kvalitetne ekipe. Oni igraju zajedno dve godine, sve vreme imaju istog trenera i prikazuju partije na zavidnom nivou. Zasluženo su u Evropi, a videli smo da su i tamo uspešni. Imaju ubitačan napadački tandem, igraju ofanzivno i na gol više i zaista imam maksimalno poštovanje prema TSC-u", rekao je Batak.

Baner 1

Batak je istakao da je njegov tim "spreman i našpanovan da se nadmeće sa TSC-om".

"Dobro smo se pripremili, nadigravaćemo se sa njima i očekujemo da odigramo utakmicu na visokom nivou i da se u Niš vratimo zadovoljni", rekao je Batak.

"TSC je pre dva kola doživeo prvi poraz kod kuće otkako je ušao u Super ligu. Izgubili su od Metalca i sigurno će biti dosta motivisani protiv nas. Moramo da budemo koncentrisani, ne smemo da ponavljamo greške sa prethodnih gostovanja i očekujem da ćemo sada realizovati šanse koje, do sada, u gostima nismo pretvarali u pogotke. To nam je glavni putokaz. Treba da pokušamo da prvi postignemo gol i da meč odvedemo na našu stranu", dodao je.

Radnički u Senti neće biti kompletan, ali će moći da računa na dvojicu novajlija.

"Povređeni su Šljivić i Pantelić i oni sigurno neće igrati. Novajlije Đuranović i Momčilović su u konkurenciji za TSC. Radi se o dvojici prekaljenih internacionalaca i verujemo da će nam  biti od velike koristi", jasan je Batak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke